DOLAR 32,4674
EURO 34,716
ALTIN 2434,46
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vakıf GYO, Ankara’da 1,35 milyar liralık yatırımla hayata geçirdiği Cubes Ankara’da satışa başladı

    Vakıf GYO, Ankara’da 1,35 milyar liralık yatırımla hayata geçirdiği Cubes Ankara’da satışa başladı
    16.10.2021
    A+
    A-

    Vakıf GYO’nun 1,35 milyar liralık yatırımla Ankara Çukurambar’da hayata geçirdiği Cubes Ankara projesi satışa sunuldu. 1+1’den 6+1’e kadar değişen konut tipleri ve ofis seçeneklerinin yer aldığı proje; gösteri merkezi, yüzme havuzu, spor, gurme ve alışveriş alanları ile dikkat çekiyor. Ankara’nın havasını değiştirecek Cubes Ankara’da yaşam 2023 yılında başlayacak…

    Vakıfbank ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Vakıf GYO’nun Ankara’daki yeni projesi Cubes Ankara, “Ankara’nın yeni havası” sloganı ile satışa sunuldu. Ankara’nın yeni cazibe merkezi Çukurambar’da ve yatırım potansiyeli son derece yüksek bir bölgede, toplam 217 bin metrekare inşaat alanı üzerine kurulu projede yaşamın 2023’te başlaması planlıyor.

    Bu yıl 25. yılını kutlayan Vakıf GYO’nun 1,35 milyar liralık yatırımla hayata geçirdiği Cubes Ankara; farklı ihtiyaçlara uygun olarak tasarlanan konut, ofis, ticari ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Proje 1+1’den, 6+1’e kadar değişen konut tiplerinin yanı sıra, farklı ofis seçenekleri, kat arasında yer alan açık koşu parkuru, çatı katına konumlanan fitness ve yüzme havuzuyla da dikkat çekiyor.

    Vakıf GYO olarak geleneğin gücü ile geleceğin yaşam alanlarını inşa ettiklerini belirten Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, “Sektörümüzün örnek kuruluşu olma hedefiyle projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Vakıf GYO’nun 25’inci yılında başkentimiz Ankara’da hayata geçirdiğimiz Cubes Ankara’yı sadece bugünün değil, geleceğin ihtiyaçlarına da cevap verecek unsurlarla tasarladık. Cubes Ankara projesinin şirketimiz portföyüne dâhil olduğu günden itibaren, titiz bir şekilde yürüttüğümüz çalışmalarla Ağustos ayının başında inşaat uygulama sürecini başlattık. Çukurambar’ın değişen ve gelişen çehresine uygun fiziksel ve sosyal unsurlara sahip yatırımımız, sadece proje içerisinde yaşayanlara değil, çevresine de sosyal ve kültürel yönden hizmet verecek nitelikte” dedi.

    Ankara’nın sosyal yaşamına dinamizm getirecek
    Onur İncehasan, yeni projeler geliştirirken hem Türkiye hem de dünyadaki kentsel ihtiyaçları göz önüne aldıklarını da söyledi. Şehir merkezinde oldukça dinamik bir bölge olan Çukurambar’ın yatırım değeri açısından da büyük potansiyel taşıdığına dikkat çeken İncehasan, “Cubes Ankara, lokasyon avantajı ve yenilikçi tasarımıyla, tamamlandığında bölgenin alışveriş ve yeme-içme merkezi haline dönüşecek. 7/24 yaşayan, kendinden bahsettiren dinamik bir yapıya sahip bir projeden söz ediyoruz. 2023 yılında tamamlama hedefinde olduğumuz projemize henüz satışa sunulmadan önce bile gösterilen ilgiden oldukça memnunuz. Projemizin sanatsal aktivitelere ev sahipliği yapacak gösteri merkezi, yüzme havuzu, spor, gurme ve alışveriş alanları ile şehrin dinamik yaşamına da ev sahipliği yapmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

    Doğa dostu malzemelerle tasarlandı
    Satılabilir ve kiralanabilir nitelikteki ofis, restoran, kafe, alışveriş alanlarıyla 7/24 her türlü ihtiyaca karşılık vermeyi hedefleyen Cubes Ankara, kentin merkez noktalarına dakikalar içerisinde ulaşabilme imkânı sunuyor. Yeşilden vazgeçemeyenler için kat bahçeleri, teraslar ve ortak alanların da sunulduğu Cubes Ankara, çocuklara, evcil hayvanlara, doğaya ve engellilere dost bir proje olarak öne çıkıyor. Doğa dostu malzemelerle tasarlanan Cubes Ankara projesi, enerji tasarrufu, geri dönüşümü ön planda tutan sistemi, dünya standartlarındaki dış cephesi ve mimari çözümleri ile sürdürülebilirliğe de katkı sağlayacak.

    Cubes Ankara Proje bilgileri
    Yatırımcı Firma: Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (%100)
    Proje Adı: Cubes Ankara
    Konumu: Çukurambar, Ankara
    Kapalı İnşaat Alanı: 216.932 m2
    Toplam Bağımsız bölüm sayısı: 916
    Toplam Blok sayısı: 4
    A1 Blok: 10 Bodrum Kat + Zemin kat + 33 Normal Kat
    A2 Blok: 10 Bodrum Kat + Zemin kat
    B1 Blok: 10 Bodrum Kat + Zemin kat + 24 Normal Kat
    B2 Blok: 10 Bodrum Kat + Zemin kat
    Konut, Ofis, Home Ofis ve Ticari Üniteler
    Yatırım Değeri: 1,35 Milyar

    Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ hakkında;
    Türkiye’nin ilk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketi olan Vakıf GYO, VakıfBank Finans Grubu ve TOKİ iştirakidir.
    12 Ocak 1996 tarihinde kurulan ve ‘‘Geleneğin Gücü, Geleceğin İnşası’’ anlayışıyla kuruluşundan bu yana finanse ettiği projelerle hem yüksek portföy getirisi sağlayan hem de yatırımcılarına kazandıran Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı; gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkule dayalı haklara ve sermaye piyasası araçlarına yatırım yapmaktadır.

    Bu yıl, 25. yaşını kutlayan Vakıf GYO’nun portföyünde, ülkemizin geleceği açısından büyük önem arz eden ve fark yaratan dış cephe tasarımıyla geleneksel mimarimizi yansıtan, sembol bir yapı haline gelecek İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, İstanbul Maltepe’de, en alt kat seviyesinden bile masmavi Marmara manzarasına sahip Tablo Adalar, İzmir Konak’da eşsiz Ege manzarası başta olmak üzere merkezi konum avantajıyla da öne çıkan karma projemiz Medyan 35 ve Ankara’da şehrin merkezinde, Çukurambar’da hayat bulan Cubes Ankara yer almaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.