DOLAR 32,5592
EURO 34,9419
ALTIN 2442,42
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Valdera Koltuk Takımı ile evinize Elegant bir dokunuş

    Valdera Koltuk Takımı ile evinize Elegant bir dokunuş
    21.04.2021
    A+
    A-

    Göz alıcı tasarımlarıyla her mekanda fark yaratan Enza Home koleksiyonuna eklenen Valdera Koltuk Takımı, modern bir dekorasyon anlayışının yaşam alanlarındaki yansıması oluyor. Bulunduğu her alana seçkin bir atmosfer kazandıran Valdera Koltuk Takımı, zarafetiyle olduğu kadar rahatlığıyla da fark yaratıyor.

     

    Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, Valdera Koltuk Takımı ile şık, fonksiyonel ve rahat bir tasarımı çağdaş dekorasyon anlayışıyla yorumluyor. Özgün tasarımıyla göz alan Valdera Koltuk Takımı, geometrik desenli berjeri ve trendleri yansıtan kırlentleriyle yaşam alanlarına zarif bir dinamizm katıyor. Valdera Koltuk Takımı’nda kullanılan çoklu katmanlı sünger teknolojisi, maksimum konfor sağlarken, suni süet dokulu ve keten dokulu kumaş alternatifleriyle lüks bir görünüm kazanıyor. Koltuk takımının siyah baza/siyah ayak ve ceviz baza/gold ayak olmak üzere iki farklı ayak ve baza alternatifi ise tasarımı daha da zenginleştiriyor. Valdera Koltuk Takımı’nın 3’lü ve 2,5’lu koltuk ile sabit ayaklı berjerden oluşan üç farklı modülü bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.