DOLAR 32,4329
EURO 34,8174
ALTIN 2439,37
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Van AVM Aralık ayında yine çok renkli yine çok eğlenceli sürprizlerle dolu

    Van AVM Aralık ayında yine çok renkli yine çok eğlenceli sürprizlerle dolu
    05.12.2018
    A+
    A-

    Kurulduğu ilk günden itibaren kentin cazibe merkezi olan ve buluşma merkezi haline gelen Van AVM yılın son ayında da hız kesmiyor. Van AVM, Aralık ayı boyunca birbirinden renkli, çok eğlenceli ve ücretsiz etkinliklerle yine Van’ın en canlı merkezi olacak.

    Van AVM’nin bu haftaki konukları TRT Çocuk kanalının sevilen çizgi film karakteri Hapşuu olacak. Hapşuu, arkadaşları Meli, Vız ve Takatuka ile birbirinden eğlenceli ve öğretici gösterileri ile Vanlı çocuklarla buluşacak. 8 Aralık Cumartesi ve 9 Aralık Pazar günleri, şarkı ve oyunlarla dolu gösteriler saat 13.30 – 15:00 ve 16.30’da 3 seans olarak gerçekleştirilecek. Ayrıca aynı gün içinde Van AVM mağazalarından tek seferde 150 TL alışveriş yapan Avantaj Card’lı ailelerin çocukları Hapşuu ile fotoğraf çektirme şansı yakalayacak. Van AVM Çocuk Oyun Alanı’nda gerçekleştirilecek fotoğraf çekimi başvuru yapan ilk 100 kişi ile sınırlı olacak.

    Van AVM’nin bir sonraki hafta sonu konukları ise yine TRT Çocuk kanalının sevilen çizgi film karakterleri İbi ile Tosi olacak. İbi ve Tosi, 15 Aralık Cumartesi ve 16 Aralık Pazar günü, şarkılar ve danslar eşliğinde dopdolu bir gün geçirmek isteyen tüm çocuk hayranlarını Van AVM’de bekleyecek. Gösteriler saat 13.00, 15.00 ve 17.00’da 3 seans olarak gerçekleştirilecek.

    Türkiye’nin en sevilen isimlerinden biri Vanlılarla buluşacak

    Van AVM, 23 Aralık Pazar günü yılın en güzel sürprizlerinden birini yapacak. Van AVM Türkiye’nin en sevilen ünlülerinden birini yine Vanlılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Özel konuğuyla, hiç kuşkusuz yılın en kalabalık günlerinden birine sahne olacak Van AVM’ye gelenler çok keyifli bir gün geçirecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.