DOLAR 32,5733
EURO 34,8024
ALTIN 2513,538
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Van AVM, Arkadaşım Robot etkinliği ile öğrencilere unutulmaz bir tatil yaşatacak

    Van AVM, Arkadaşım Robot etkinliği ile öğrencilere unutulmaz bir tatil yaşatacak
    16.11.2019
    A+
    A-

    Van AVM, 2019-2020 Eğitim yılının ilk ara tatilinde çocukları yapay zeka ve robot teknolojisiyle tanıştıracak. 16-24 Kasım tarihleri arasında Arkadaşım Robot etkinliğine ev sahipliği yapacak Van AVM’de, çocuklar eğlenirken öğrenecek, aynı zamanda insansı robot Mini Ada ile de tanışma şansı yakalayacak.

    Çocukların güvenli bir ortamda eğlenceli vakit geçirmesine imkân tanıyan, kentin buluşma noktası Van AVM, Kasım ayında öğrencilere unutulmaz bir tatil yaşatacak. Van AVM, 16-24 Kasım tarihlerinde 13:00-18:00 saatleri arasında okulların ilk ara tatilinde, çocukları geleceğin dünyasıyla buluşturan Arkadaşım Robot etkinliğine ev sahipliği yapacak.

    Çocukların hayal güçlerini en teknolojik noktaya taşımayı hedefleyen Arkadaşım Robot etkinliğinde öğrenciler, robotik ve kodlama dersleri, robotik dans yarışması ve karaoke parti ile eğlenirken öğrenecekler. Van AVM’nin minik ziyaretçileri, etkinlik kapsamında Akın Robotics’in son teknoloji ürünü insansı robot Mini Ada ile de tanışma şansı yakalayacak. Çocuklar, 23-24 Kasım’da Van AVM’ye gelecek Mini Ada ile kodlama öğrenecek, şarkılar söyleyecek ve fotoğraf çektirebilecek.

    Açıldığı günden beri birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklere sahne olan Van AVM’nin, çocukları yapay zeka ve robot teknolojisiyle tanıştıracağı Arkadaşım Robot etkinliğine 5-12 yaş arası çocuklar ücretsiz olarak katılabilecek.

    Arkadaşım Robot Etkinlik Programı

    13:00 Karaoke Parti

    14:00 Lego Robotik Yarış Arabası ile Araba Yarışı Aracını Kodla ve Yarışa Hazırlan

    15:00 Kendi Oyununu Kendin Yap – Oyununu Tasarla ve Oyna

    16:00 Lego Robotik Milo Bilim Aracı ile Keşfe Hazırlan

    17:00 Robot Dans Yarışması

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.