DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Van AVM, Avantaj Card ile yeni bir dünyanın kapılarını açıyor

    Van AVM, Avantaj Card ile yeni bir dünyanın kapılarını açıyor
    29.03.2018
    A+
    A-

    Van’da ve bölgesinde ekonomi hayatını ve sosyal yaşamı canlandıran Van AVM, yeni uygulamasıyla ziyaretçilerini daha çok mutlu edecek. Van AVM ziyaretçileri hiçbir ücret ödemeden anında sahip olacakları “Avantaj Card” ile sürprizlerle dolu kampanyaların ve çok özel fırsatların kapısını açacak.

    VAN AVM, üçüncü yılında kentin ve çevre illerin en cazip alışveriş merkezi olmayı sürdürüyor. Aralık 2015’te kapılarını açtığı günden bu yana güçlü markaları, renkli mağazaları, şık kafe ve restoranları, eğlence mekânları, sinemasının yanı sıra kültür ve sanat etkinlikleriyle kentteki sosyal yaşamı canlandıran VAN AVM yeni sadakat projesi ile ziyaretçilerini çok daha fazla mutlu edecek.

    Van AVM, “Avantaj Card” ile ziyaretçilerine birbirinden değerli fırsatlar sunacak. Avantaj Card’la yepyeni bir alışveriş deneyimi ile tanışacak ziyaretçilere; özel ayrıcalıklar, fırsatlar ve sürprizler sunulacak. Van AVM ziyaretçileri hiçbir ücret ödemeden, anında sahip olacakları Avantaj Card ile düzenlenecek etkinlik ve kampanyalarda öncelik kazanacak. Avantaj Card ile ziyaretçilerini daha yakından tanıyacak olan Van AVM, kişiye özel kampanyalar ve avantajlar sunacak. İsme özel Avantaj Card’lar, Van AVM danışma noktasından ücretsiz alınabilecek.

    Avantaj Card Heyecanı

    Avantaj Card ile önümüzdeki günlerde birçok özel kampanya ve yarışmalar düzenlenecek. 30 Mart’ta “Avantaj Card ile Salla Kazan” kampanyası ile Van AVM’de güzel bir heyecan yaşanacak. Kampanya özelindeki web sitesine giren ve formu dolduran ziyaretçiler, telefonlarını sürpriz hediyeler için sallayacak ve ekranda çıkacak hediyeyi danışma noktasından anında alabilecek.

    31 Mart ve 1 Nisan’da 13.00 – 17.00 saatleri arasında “Avantaj Card ile Hediye Çarkı” yarışması ziyaretçilerin keyifli zaman geçirmesini ve hediyeler kazanmasını sağlayacak. Aynı gün içinde 200 TL ve üzeri alışveriş yaparak, dijital hediye çarkını çeviren Avantaj Card sahipleri birbirinden güzel hediyeler kazanacak. 6 – 7 – 8 Nisan tarihlerinde 13.00 – 17.00 saatleri arasında ise “Avantaj Card ile Kazı & Kazan” heyecanı yaşanacak. 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerden, ekranda aynı hediye etiketli kartları kazıyanlar sürpriz hediyeler kazanacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.