DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Van AVM’de Satranç Turnuvası heyecanı

    Van AVM’de Satranç Turnuvası heyecanı
    18.10.2017
    A+
    A-

    Van AVM, Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile çocuklara yönelik Satranç Turnuvası düzenliyor. Turnuva sonunda dereceye giren çocuklara sürpriz ödüller verilecek.

    Van’ın uluslararası standartlarda ilk alışveriş merkezi Van AVM, kentin sosyal hayatına katkı sunmaya devam ediyor. Kurulduğu ilk günden itibaren Van ve çevre illerin hatta İran’dan gelen turistlerin cazibe merkezi haline gelen Van AVM güzel bir organizasyona daha imza atmaya hazırlanıyor.

    Van AVM, 21 – 22 Ekim tarihlerinde Türkiye Satranç Federasyonu Van İl Temsilciliği iş birliği ile çocuklara yönelik Ödüllü Satranç Turnuvası gerçekleştirecek. Saat 12.00’de başlayacak turnuvaya katılan çocuklar hem eğlenecek hem de başarıları ödüllendirilecek. Aileleri de çocuklarının başarılarıyla mutlu olacak.

    2 gün farklı yaş kategorilerinin gruplanacağı turnuvada ilk 3 dereceye girenlere madalya ve sürpriz hediyeler verilecek. Ayrıca turnuvaya katılan tüm çocuk sporculara sertifika belgesi dağıtılacaktır.

    Bölgenin sosyalleşme mekânı oldu

    Ziyaretçi sayısında Anadolu kentlerindeki tüm AVM’leri geride bırakarak rekor kıran VAN AVM, yakaladığı ekonomik başarının yanında, hafta içi ve hafta sonu gerçekleştirilen kültür ve sanat etkinlikleriyle kentteki sosyal hayata da canlılık getirdi. Açıldığı günden bu yana geçen yaklaşık iki yılda, çok sayıda resim sergisine sahne olan Van AVM, Anneler Günü’nden Sevgiler Günü’ne, milli bayramlardan, Ramazan eğlencelerine kadar tüm özel günlerde Vanlıların buluşma mekânı oldu.

    Turnuva Yaş Kategorisi

    21 Ekim 2017 Cumartesi: 2008 – 2009 – 2010 doğumlular

    22 Ekim 2017 Pazar: 2004 – 2005 – 2006 – 2007 doğumlular

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.