DOLAR 32,4771
EURO 34,9257
ALTIN 2436,313
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vanensi ile tarzınızı kişiselleştirin

    Vanensi ile tarzınızı kişiselleştirin
    10.02.2021
    A+
    A-

    Benzersiz tasarımı ile geçmişin izlerini taşıyan Chester koltuk modelleri, Kelebek Mobilya tasarımcıları tarafından yeniden yorumlandı. Zamansız tasarımıyla geçmişin duygularını harekete geçiren Vanensi, tasarımını kırlent uygulamaları ile tamamlarken koltukların gövde ve kollarında şıklığı tamamlayan düğme kapitone detaylarıyla öne çıkıyor. Yüksek kalitede süngeri ile kullanıcısına uzun süre konforlu kullanım sunan Vanensi Chester Koltuk Takımı, modern tasarım anlayışını geçmişin izleriyle yeniden yorumluyor.

    Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından Kelebek Mobilya, zamansız tasarıma sahip Vanensi Koltuk Takımı serisi ile geçmişin duygularını harekete geçiriyor. Chester modeli de bulunan seri, 3’lü ve 2’li koltuk takımının yanı sıra berjeriyle öne çıkıyor.

    Dekorasyondaki derinliğin ismi…

    Yaşam alanlarına kişiliğinizi yansıtmanıza yardımcı olan Vanensi Chester Koltuk Takımı, tasarımını kırlent uygulamaları ile tamamlarken koltukların gövde ve kollarında şıklığı tamamlayan düğme kapitone detaylarıyla öne çıkıyor. Dekorasyona derinlik katan renk kullanımıyla dikkat çeken Vanensi Koltuk Takımı ise klasikten vazgeçmem diyenlere modern klasik tasarımıyla sesleniyor.

    Modüler olması nedeniyle tasarımın gücünü ortaya çıkarmanıza yardımcı olan seri, sırt kısmında dönerek arkaya giden pratik yatak mekanizması ile ulaşmak istediğiniz rahat ve geniş oturum alanını sağlıyor. Tek kişilik yatak olabilme özelliğine de sahip olan serinin sırt kısmı sehpa olarak da kullanılabiliyor. Yüksek kaliteli süngeri ile kullanıcısını uzun süre konforlu kullanım ile buluşturan Vanensi, metal ve ahşap ayak olmak üzere 2 farklı materyal ve renkte ayak alternatifli ayak mekanizmasıyla konforu evinize taşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.