DOLAR 32,2545
EURO 34,7007
ALTIN 2400,589
BIST 10336,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    VERİMDER, Anadolu Buluşmaları ile tüm Türkiye’yi ‘Enerji Verimliliği ve Gelecek’ başlıklı toplantıda buluşturuyor

    VERİMDER, Anadolu Buluşmaları ile tüm Türkiye’yi ‘Enerji Verimliliği ve Gelecek’ başlıklı toplantıda buluşturuyor

    Dalmaçyalı sponsorluğunda gerçekleştirilecek Anadolu Buluşmaları’nın ikinci bölümünde Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği – VERİMDER, “Enerji Verimliliği ve Gelecek” teması ile 13 ili ziyaret edecek.

     

    Anadolu Buluşmaları’nın ikinci devresinde ilk toplantıyı 16 Haziran Çarşamba günü İzmir’de gerçekleştireceklerini açıklayan VERİMDER İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emre Alkin “Özellikle yaz aylarında binalarda soğutma ihtiyacı nedeniyle artan enerji talebine ısı yalıtımı ile dur diyebiliriz. Bu sebeple öncelikli olarak rotamızı sıcak iklim bölgeleri üzerinde belirledik” dedi.

     

    Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği – VERİMDER, tüm Türkiye’de enerji verimliliği ve tasarrufu konusunda başlattığı seferberliğin ikinci devresine “Enerji Verimliliği ve Gelecek” temasıyla başlıyor.  Tüm dünyanın ve ülkemizin en önemli konularından biri olan enerji verimliliğinin daha fazla yaygınlaşması amacıyla Verimder, “Anadolu Buluşmaları”nın ikinci devresini 16 Haziran’da İzmir’de başlatarak çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Dalmaçyalı sponsorluğunda İzmir’de düzenlenecek ilk toplantının ardından Verimder öncelikli olarak belirlediği 13 ili karış karış gezecek.

     

    BU YAZ YENİDEN BİRLİKTEYİZ

     

    Enerji tasarrufunun önemi başta olmak üzere enerji verimliliği hakkında her şeyin konuşulacağı ‘Anadolu Buluşmaları’ toplantı serisinde yeni çözümler ile birlikte tüm kamuoyu bilinçlendirilecek.

     

    Toplantı rotasında 13 il bulunan Verimder’in, Anadolu Buluşmaları ile tüm Türkiye’yi tekrar karış karış gezeceğini belirten VERİMDER İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emre Alkin, “Çevre sorunlarıyla daha çok uğraştığımız şu günlerde gelecek nesillere daha sürdürülebilir ve yeşil bir dünya bırakmak için iklim değişikliğinin önüne geçmemiz gerekiyor. Bu noktada enerji verimliliğini önemini tüm Türkiye’ye tekrar anlatmak istiyoruz” dedi.

     

     ÖNCELİĞİMİZ SICAK İKLİM BÖLGELERİ

     

    Enerji verimliliğinin her alanındaki bilgileri kamu ile paylaşarak topluma farkındalık kazandırmak istediklerini dile getiren Prof. Dr. Emre Alkin, “Özellikle yaz aylarında binalarda soğutma ihtiyacı nedeniyle artan enerji talebine ısı yalıtımı ile dur diyebiliriz. Bu sebeple öncelikli olarak rotamızı sıcak iklim bölgeleri üzerinde belirledik” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.