DOLAR 32,3212
EURO 34,7634
ALTIN 2388,561
BIST 10265,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Victorinox babanızın en büyük yardımcısı olacak

    Victorinox babanızın en büyük yardımcısı olacak
    08.06.2017
    A+
    A-

    Dünyaca ünlü Victorinox, bu yıl Babalar Günü’nde ‘Babama ne alsam?’ sorusuna alternatif bir çözüm sunuyor. Dünya’nın en bilinen çakı markası olan İsviçreli Victorinox, babaların daima kullanacağı aksesuarları arasında yerini alıyor.

    Eyüboğlu’nun Türkiye distribütörlüğünü yaptığı Victorinox, Babalar Günü’nde her erkeğin hoşuna gidecek bir hediye alternatifi sunuyor. Babalar Günü’nün yaklaşmasıyla hediye arayışında olanlara farklı bir alternatif sunan Victorinox, farklı model ve özellikteki çakılarıyla babanızın favori aksesuarı olmaya aday oluyor.

    Maceraperest babaların cebinden ayırmaması gereken Victorinox çakılar farklı işlevsellik ve özellikleriyle dikkat çekiyor. Doğa sporlarından balıkçılık ile ilgilenenlere kadar hemen hemen herkesin ihtiyacını gören Victorinox çakılar, bu yıl babanıza alacağınız en özel hediye alternatifleri arasında ilk sırada yer alıyor.

    Bıçaktan açacağa, kalemden ışıldağa, testereden makasa kadar birçok farklı kullanım özelliğiyle hayat kurtarıcı olan Victorinox çakılar, 33 farklı özelliği tek bir üründe bulunduruyor. Victorinox çakılarını, anlaşmalı Hobix, D&R, Notebook Kırtasiye, Tobacco Shop ve belirli av bayilerinde bulabilirsiniz.

    Victorinox Çakıları satış fiyatı 66 TL ile 357 TL fiyat aralığında değişiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.