DOLAR 32,3505
EURO 34,8543
ALTIN 2407,292
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Victorinox Swiss Army I.N.O.X. ile dayanıklılığını vurguluyor

    Victorinox Swiss Army I.N.O.X. ile dayanıklılığını vurguluyor
    15.07.2021
    A+
    A-

    Çakılara eşsiz yorumunu katarak, en zorlu şartlar için çok fonksiyonlu çakılar üreten Victorinox, 2014 yılında kuruluşunun 130. yılına özel ürettiği Victorinox Swiss Army 241682.1 I.N.O.X. ile dayanıklılığını bir kez daha vurguluyor. En zorlu doğa, fizik ve kimyasal şartlara dahi dayanabilen saat, Victorinox’un yıllara meydan okuyan saatlerinin ikonik modelleri arasında ilk sıralarda yerini alıyor.  

    Dayanıklılığıyla öne çıkan saat, 10 metre yüksekten düşse, 64 tonluk bir tankın altında kalsa veya çamaşır makinesinde 2 saat yıkansa da görevini yerine getirmeye devam ediyor. Fiziksel zorlukların yanı sıra nitrik ve sülfürik asit çözeltisine karşı da güçlü bir duruş sergileyen saat, zarif tasarımının arkasında yatan çelik ustalığını her an hatırlatıyor.

    Yeşil, mavi, kırmızı ve siyah seçenekleri mevcut

    Güçlendirilmiş paslanmaz çelikten üretilen 43 mm çapında kasaya sahip saatin safir kristal camı çizilmeye karşı korumalı ve yansıma engelleyici özelliğe sahip. 200 metreye kadar su geçirmeyen saatin sağlamlığının en önemli parçalarından biri ise çıkarılabilir silikon kapak oluyor. I.N.O.X. saatin yeşil, mavi ve siyah olmak üzere üç rengi bulunuyor.

    Siyah ve krom eşsiz bir uyum sağlıyor

    Günlük ve en zorlu şartlarda kullanıma uygun şekilde tasarlanan saatin kalbinde, Quartz Ronda 715 makine yer alıyor. Yansımaları engelleyen safir kristal cam, saatin her yerde görünürlüğünü üst seviyeye çıkarıyor. Siyah kauçuk kayış ise kullanım esnekliğini artırıyor.  Siyah kayış ve krom saat, yakalanan kontrastla eşsiz bir uyum sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.