DOLAR 32,3367
EURO 35,1655
ALTIN 2241,539
BIST 8744
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vil Encore ile doğanın içinde modern bir yaşama kavuşun

    Vil Encore ile doğanın içinde modern bir yaşama kavuşun
    05.12.2022
    A+
    A-

    Günümüz ihtiyaçlarına ve 4 mevsim yaşama uygun şekilde tasarlanan Vil Encore Kuşçular, modern mimariyi ve müstakil yaşam keyfini bir arada sunuyor.Vil ve Encore ortak girişimiyle Urla Kuşçularda yapımı devam eden proje, ahşap dış cephe kaplaması, yalın, doğal, estetik ve fonksiyonel tasarımıyla öne çıkıyor.

    Vil Encore Kuşçular’ın 3 bin 500 metrekare alan üzerinde 10 adet villadan oluştuğunu belirten firma yetkilileri, villaların Haziran 2023’de sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

    Projenin konut sahibi olmak isteyen yerli ve yabancıların dikkatini çektiğini dile getiren yetkililer, villaların denize ve kent merkezine olan yakınlığıyla da talep gördüğünü vurguladı.

    TASARIMINDA FONKSİYONEL ÇÖZÜMLER SAKLI

    Proje hakkında bilgi veren firma yetkilileri, “İzmir’in yükselen değeri Urla’da önemli bir yatırıma imza attık. Bölge temiz havası, tarihi yapısı, üzüm bağları, zeytin ağaçları ve seracılığın da yapıldığı önemli bir merkez. 3+1,4+1 ve 5+1 tiplerinde 10 adet villadan oluşan Vil Encore Kuşçular, her detayında gizlenen fonksiyonel çözümleri ile müstakil yaşamı keyifili ve konforlu bir halde sunuyor. Müstakil ve bahçeli yaşam alanlarını günümüzün ihtiyaçları doğrultusunda teknoloji ve kompakt çözümlerle birlikte yaşama geçiriyor. Tamamı müstakil olan villalar, kendi özel havuz ve bahçesine sahip. Geniş ve ferah iç tasarımları ile fonksiyonel hacimli alanlara da yer verildi. Doğanın içinde denize ve merkeze çok yakın mesafede bulunan proje ulaşım avantajı ve özgün tasarımıyla da dikkat çekiyor. Ön satışların başladığı Vil Encore Kuşçular, otoban bağlantı noktasına 5 dakika, Urla merkeze 7 km, İzmir’e 35 dakika, Demircili ve Altınköy koylarına ise 10 dakikalık bir mesafeye sahip” diye konuştu.

    BİRÇOK ÖZELLİK TEK ÇATI ALTINDA

    Firma yetkilileri konut sahiplerinin beklentilerine cevap verecek birçok teknik özellik ve donanımı tek çatı altında sunduklarını vurgulayarak şöyle devam etti: “Vil Encore Kuşçular, yurtiçi ve yurtdışında inşaat ve gayrimenkul geliştirme alanında birçok girişimde öncülük ve iştirak eden uzun yıllar edinilen tecrübelerin 2 yıl boyunca sürdürülen Arge çalışmalarının yansımasıdır. Her villanın kendine ait özel bahçesi, havuzu ve otopark alanı bulunuyor. Özel tasarlanmış ve gizliliğe önem veren mimari ve peyzaja da sahip. Detaylı depolama alanları, dört mevsim bahçe içinde yaşama imkanı sunan kış bahçesi, yeni tasarım şöminelerle modern ısınma sistemi, dış cephe ve çatı sistemlerine kullanılan metal ve ahşabın uyumu ile dayanıklı yapısı, estetik ve fonksiyonel merdiven tasarımları gibi birçok özelliğe sahip.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.