DOLAR 32,5983
EURO 34,793
ALTIN 2491,589
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Villalarda muhafazakar tatil

    29.07.2022
    A+
    A-

    Son zamanların gözde tatil konaklama seçeneklerinden olan villalar, izole bir tatil planlayanların ilk seçeneklerinden biri. Diğer tatilciler tarafından görülmeyi, duyulmayı engelleyecek şekilde tasarlanan, bahçesi ve havuzu dışarıdan görünmeyen korunaklı villalar mahremiyet hassasiyeti olan herkes ve muhafazakâr aileler için de oldukça uygun seçenekler.

    Muhafazakâr villaları yakından tanımanız ve sunduğu avantajları keşfedebilmeniz için, Türkiye’nin otel ve villa arama motoru Neredekal. com’un Keşif Rehberi editörleri hazırladıkları bu dosyayla size yardımcı olacaklar. İşte, muhafazakâr villada tatil hakkında bilmeniz gerekenler!

    Gözlerden Uzak, Sevdiklerinizle Başbaşa Bir Tatil
    Tatil demek; yılın yorgunluğunu atmak, stresten uzaklaşmak, yazın tadını doyasıya çıkarmak demek. Peki, gözlerden uzak bir tatil yapmak isteyen aileler için muhafazakâr villaların sunduğu avantajlar neler?

    • Havuzlar ve bahçeler korunaklıdır. Dışarıdan bakıldığında görülmeyen bu alanlar sayesinde tatilin tadını gönül rahatlığıyla çıkarabilirsiniz.
    • Konaklayacağınız villa sadece size aittir. Konakladığınız süre boyunca villanızın özel havuzunu sadece siz kullanırsınız.
    • Kalabalıktan uzak, sadece aileniz ve sevdiklerinizle keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.
    • Gününüzü, yemek saatlerinizi kimseye bağlı kalmadan dilediğiniz şekilde planlayabilirsiniz.
    • Gürültüden uzak, huzurlu, sakin ve dinlendirici bir tatil geçirebilirsiniz.
    • Geniş ailenizle çıktığınız villa tatili tesislerdeki kişi başı ücretlere kıyasla çok daha uygun bir tatil yapmanızı sağlayabilir.
    • Çocuklu aileler için ekstra hassasiyet ile hazırlanmış villalarda; bahçe, çocuk havuzu, mama sandalyesi, bebek yatağı ve çocuk parkı gibi imkânlarından yararlanabilirsiniz.
    • Lüks muhafazakâr villalarda daha konforlu bir konaklama deneyimleyerek unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz.
    • Tatil için sadece yaz aylarını değil, yılın diğer dönemlerini de değerlendirebilir ve ailenize olağanüstü bir tatil armağan edebilirsiniz.

    Keyifli Bir Konaklama İçin Muhafazakâr Villa Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler
    Rahat tatilin adresi olan villalarda kusursuz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Tabii bu noktada, konaklayacağınız villanın istek ve ihtiyaçlarınıza uygun özelliklere sahip olması da önemli. Peki, villa rezervasyonu yapmadan önce hangi kriterlere dikkat edilmeli? İşte, bu konuda size yardımcı olacak birkaç öneri:

    • Muhafazakâr bir villada konaklamak istiyorsanız öncelikle, villanın komşu villalardan uzakta konumlandırıldığına ya da bahçenin komşu villalar tarafından görünmeyecek bir şekilde oluşturulduğuna dikkat etmelisiniz.
    • Belki denize birkaç adım yakınlıkta bir villada konaklamak istiyorsunuz, belki de sizin için şehirden uzakta, doğanın içinde konumlanmış bir alanda tatil yapmak daha önemli… İsteğinizi karşılayacak özelliklere sahip villa bulmakta zorlanmayacaksanız. Fakat bu noktada; villanın plaja, şehir merkezine, markete, restoranlara, hastaneye, havalimanına ne kadar uzak olduğunu incelemeniz oldukça önemli.
    • Eğer zamanınızı sadece villada geçirmek istemiyor ve bölgeyi de keşfetmek istiyorsanız villanın, gezmek istediğiniz yerlere ne kadar mesafe uzaklıkta olduğunu incelemenizde de fayda var.
    • Villanın kişi kapasitesi, oda ve yatak sayısı, tuvalet-banyo sayısı, mutfak eşyalarının ihtiyacı karşılayıp karşılamadığı, şezlong, internet, klima gibi olanaklarının olup olmadığı da ihtiyaç ve istekler doğrultusunda kontrol edilmesi gerekenler arasında. Ayrıca çocuğunuz varsa çocuk havuzu, çocuk yatağı, mama sandalyesi gibi olanakları da inceleyebilirsiniz.
    • Belki de en önemlisi, villa rezervasyonu yapacağınız sitenin güvenilirliği! Rezervasyon yapacağınız sitenin güvenilir olması, keyifli ve sorunsuz bir tatil için çok önemli.

    Güvenli Villa Kiralamanın Adresi Neredekal. com
    Villa tatili planlamak için doğru adres Neredekal. com! Neredekal. com’un geniş villa envanterinden ailenize uygun villaları inceleyebilir ve keyifli bir tatil için hazırlıklara başlayabilirsiniz! Tercihlerinize ve mahremiyet hassasiyetinize uygun olan birçok villa arasından kişi kapasitesi ve istekleriniz doğrultusunda tek katlı, dubleks, hatta tripleks villa seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.