DOLAR 32,3908
EURO 34,7981
ALTIN 2404,539
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vito Josephino Koltuk ile rafine tasarım anlayışı zarafetle buluşuyor

    Vito Josephino Koltuk ile rafine tasarım anlayışı zarafetle buluşuyor
    11.08.2017
    A+
    A-

    Hayata anlam katan bazı ‘nüanslar’ vardır. Tıpkı ev dekorasyonunda olduğu gibi… Loda Mobilya, hayata olduğu gibi ev dekorasyonuna da anlam ve değer katan nüansları büyük bir özenle seçerek özgün tasarım anlayışıyla buluşturuyor. Vito Josephino Koltuk ile yaşam alanlarına olduğu kadar hayatınıza da anlam katmaya geliyor.

    Yıldızlaşan detaylarıyla Vito Josephino…

    İnce ve nazik bir tavır, yumuşak kıvrımlar ve zarif hatlar… Tüm bu özellikler Vito Josephino ile bir koltukta buluşuyor. Ve yıldızlaşan detaylarıyla Vito Josephino, bir koltuktan çok daha fazlasını vadediyor.

    Klasik çizgilerin Loda bakış açısıyla modernize olduğu, soft renklerin yumuşak geçişlere eşlik ettiği tasarımın en dikkat çekici özelliği ise zarafeti konfor ile buluşturması oluyor. Vito Josephino, oldukça rahat ve geniş bir kullanım alanı sağlarken özgün tasarımıyla da yaşam alanlarındaki farkını ortaya koymayı başarıyor. Rahatlığın keyfini çıkarmanız için oldukça iddialı bir seçim sunan Vito Josephino, ince detayları ve özel kumaşıyla da sıcak bir atmosferin kapılarını sizler için aralıyor.

    Söz konusu yaşam alanları olduğunda tercihi özgür ve cesur tasarımlardan yana olanlar için özel bir alternatif oluşturan Vito Josephino Koltuk, klasik ve modern tavrın en çarpıcı dansını evlerinize getiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.