DOLAR 32,1984
EURO 35,0204
ALTIN 2512,473
BIST 10739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    VitrA en yeni ürünlerini UNICERA 2023’te tanıttı

    VitrA en yeni ürünlerini UNICERA 2023’te tanıttı
    13.11.2023
    A+
    A-

    UNICERA 2023’te en yeni ürünlerini beğeniye sunan VitrA, banyolar için %100 geri dönüştürülmüş lavabo ve sessiz yıkama teknolojisi QuantumFlush’ı sergiledi. Sera gazı emisyonlarında Avrupa’nın en iyi karo üreticileri arasında yer alan VitrA’nın standında, %59’a varan oranda karbon ayak izi azaltılmış karo ürün gamının yanı sıra estetik ve teknolojiyi bir araya getiren, metal ve beton dokuların uyumuyla şekillenen Cemental koleksiyonu dikkat çekti.

    VitrA, 6-10 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA 2023’te, dünyanın en sessiz çalışan klozetlerinden birini yaratan yeni yıkama teknolojisi VitrA QuantumFlush’ın lansmanını yaptı ve %100 geri dönüştürülmüş lavabosunu sergiledi. VitrA, eylül ayında dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de ilk kez tanıttığı farklı renk ve boyuttaki karoların yanı sıra, %59’a varan oranda karbon ayak izi azaltılmış teknoloji ile üretilen ve hibrit tasarım imkanı sunan Cemental karo serisini Türkiye’deki profesyonellerin beğenisine sundu. Bu yıl ev konseptinde hazırlanan ve İntema’nın mutfağına da ev sahipliği yapan UNICERA 2023 standında, sürdürülebilirlik temasının ağırlığı hissedildi.

    Dünyanın en sessiz klozetlerinden biri ve %100 geri dönüştürülmüş lavabo bir arada!

    UNICERA 2023 standında, “VitrA daha iyi bir gelecek için çalışır” söylemiyle hazırlanan alanda, %100 geri dönüştürülmüş lavabo ilk kez tanıtıldı. Döngüsel ekonomiye katkıyı en üst seviyeye çıkartarak, VitrA’nın küresel ısınma üzerindeki evrensel etkisini ürün başına %30 azaltan lavabonun sergilendiği stantta, suyun enerjisinden en yüksek seviyede yararlanılmasını sağlayan VitrA QuantumFlush da dikkat çekti. Yeni yıkama teknolojisi, laminer akış prensibiyle, standart kanalsız klozetlere göre %120 daha etkili yıkama yapılmasını mümkün kılıyor. Her ikisi de 3/6 litre suyla çalışan iki klozetten VitrA QuantumFlush teknolojisine sahip olan, standart kanalsız klozetlere göre sudan %31 daha fazla verim alınmasına olanak tanıyor.

    Suyun sıçramamasını sağlayan VitrA QuantumFlush, bioaerosollerin banyo ortamına yayılmasına engel olarak hijyenik bir tuvalet deneyimi ortaya koyuyor. Nest serisindeki asma klozetlerde kullanılan QuantumFlush teknolojisi, temassız klozet kapağı ve taharet musluğuyla birlikte hijyen seviyesini artırıyor. Birleşik Krallık merkezli bağımsız bir küresel sertifika programı olan Quiet Mark tarafından yapılan testlere göre, normal bir klozete kıyasla 8.45 dBA daha az ses enerjisi üretiyor. Bu 8.45 dBA fark, yaklaşık olarak 7 kat daha az ses anlamına geliyor.

    Sera gazı emisyonlarında Avrupa’nın en iyi karo üreticileri arasında yer alıyor, çevreye duyarlı karolar üretiyoruz!

    VitrA UNICERA 2023’te, güncellenmiş Çevresel Ürün Beyanı Sertifikalarına (EPD) referans vererek “Sera gazı emisyonlarında, Avrupa’nın en iyi karo üreticileri arasındayız” söylemiyle, daha iyi bir gelecek için çalışma vizyonunun altını çizdi. %59’a varan oranlarda karbon ayak izi azaltılmış ve %30’a varan oranlarda geri kazanılmış ve geri dönüştürülmüş materyal içeren karo koleksiyonlarının sergilendiği fuarda VitrA, yeni yüzey teknolojileriyle de farklılaştı. Bu seneki yeniliklerinde ilk defa ortaya koyduğu Soft R10B yüzey seçeneğiyle hem banyolarda hem de ticari alanlarda yüksek kaydırmazlık seviyesiyle güvenliği sağlarken, aynı zamanda yüzeyin yumuşak dokusunu koruyor. Bu doku sayesinde kir tutmayan karolar, az su ve deterjan kullanımı ile sürdürülebilir çözümler sağlıyor.

    VitrA’nın UNICERA 2023’te sergilenen karo koleksiyonları arasında Cemental, Royalstone, Noblestone, Meteorite, Woodart, Marmo Nuovo ve Flakecement de yer alırken; mekanları rengin gücüyle tanıştıran Color2.0 fuarda beğeni topladı. Renklerin ve estetiğin ötesine geçerek duygusal gücünü ortaya koyan Color2.0, ilham verici renkleri, yaratıcılığı özgür bırakan modüler yapısı ve boyut çeşitliliğiyle, yaşam alanlarının özgün bir şekilde tasarlanmasını sağlıyor. En yeni trendleri odağına alan Color2.0, çok sayıda farklı kombinasyon olanağı sağlayan 6 farklı ebat ve 21 renkten oluşan geniş yelpazesiyle dinamik bir yaşam tarzı sunuyor. Dış mekanlar için tasarlanan 2 cm kalınlığında karoların da sergilendiği fuarda, bu ürün grubunda VitrA’nın ilk kez tanıttığı 80×80 cm karolar da yer aldı. Ayrıca, duvar karosu ürün grubunda farklı renk, ebat ve dekor seçeneğiyle geniş bir ürün yelpazesi sunan Set7.0 karo koleksiyonu da fuarda ilk kez beğeniye sunuldu. Emotion, Motion ve Dynamic konseptleriyle seçkin, endüstriyel ve dinamik mekan tasarımlarının önünü açan Set7.0 duvar karoları, konutlarda ve ticari alanlarda kullanılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.