DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    VitrA, hayal gücünü renklerle buluşturan Color2.0 Karo Koleksiyonunu tanıttı

    VitrA, hayal gücünü renklerle buluşturan Color2.0 Karo Koleksiyonunu tanıttı
    02.11.2023
    A+
    A-

    VitrA’nın yaşam alanlarını yeniden tanımlamak için hazırladığı Color2.0 Karo Koleksiyonu, İstanbul Modern’de mimarlar için düzenlenen lansman etkinliğiyle tanıtıldı. Çağdaş trendlerden ilham alan koleksiyon, çarpıcı renklerin hayat verdiği desenleri yüzeylere taşıyor.

    VitrA’nın en yeni koleksiyonu Color2.0, 17 Ekim’de İstanbul Modern’de düzenlenen lansman etkinliğiyle tanıtıldı. Önde gelen mimar ve tasarımcıların davetli olduğu etkinliğe, VitrA Karo CMO’su Işıl Nergiz, VitrA Tasarım Direktörü Erdem Akan ve Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Mimar İlişkileri Ekibi ev sahipliği yaptı.

    Özgür ve özgün tasarımlar

    Color2.0 ilham verici renkleri, yaratıcılığı özgür bırakan modüler yapısı ve boyut çeşitliliğiyle, yaşam alanlarının özgün bir şekilde tasarlanmasını mümkün kılıyor. En yeni trendleri odağına alan karo koleksiyonu; koyu, canlı ve pastel tonlardaki 21 renkten oluşan geniş yelpazesiyle sınırsız kombinasyon olanağı sunuyor. 6 farklı boyut seçeneği ve uluslararası RAL renk standardıyla mekanlarda özgün dokunuşlar yapmaya izin veren Color2.0, mimari stillere yeni bakış açıları kazandırıyor.

    Hayal gücünü renklerle buluşturuyor

    Yeniliğe açık tasarımların önünü açan Color2.0, hayal gücünü çarpıcı renklerle buluşturarak, mat ya da parlak tüm yüzeylerde özgün bir atmosfer yaratıyor. Açık ve pastel tonları mekana sade ve şık bir hava katarken, aksan ve koyu tonlar, mekana uyum ve hareketlilik kazandırıyor. Tonlar arasındaki geçişlerle yüzeyleri canlandıran yeni karo koleksiyonu, güçlü ve kontrast renklerin bir araya gelmesiyle ilgi çekici ortamlara imza atıyor. Color2.0’ın 5×5, 10×10, 15×15, 20×20, 5×20, 10×30 cm boyutlarındaki karoları, modüler kullanıma elverirken, karıştır-eşleştir özelliğiyle, mimarların mekan tasarımında yaratıcılığın sınırlarını zorlamalarını destekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.