DOLAR 32,2809
EURO 34,96
ALTIN 2446,19
BIST 10173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    VitrA ile güvenli adımlar

    VitrA ile güvenli adımlar
    12.01.2022
    A+
    A-

    VitrA’nın geliştirdiği akıllı yüzey teknolojisi V-Safe, tüm seramik zeminlerde keyifli ve güvenli adımlara imza atıyor.

    Yaşamı kolaylaştıran çözümler üreten VitrA’nın geliştirdiği akıllı teknoloji V-Safe, özel yüzeyi sayesinde güvenli yaşam alanlarına kapı aralıyor. V-Safe, bebek ve çocuk odalarından ıslak alanlara, dış mekanlardan endüstriyel ortamlara uzanan bir yelpazede farklı ihtiyaçlara cevap veriyor.

    VitrA’nın kaymayan ve kolay temizlenen yüzeyler yaratan V-Safe teknolojisi, bebek ve çocuk odalarından banyo ve mutfaklara, yüzme havuzu ve SPA’lardan endüstriyel alanlara pek çok mekanda kullanılabiliyor. V-Safe ile ekstra güvenlik, hijyen ve dayanıklılık gerektiren tüm iç ve dış yaşam alanlarında keyifle ve güvenle adım atılabiliyor.

    Bebekler ve çocuklar için güvenli yaşam alanları oluşturan V-Safe Mini; kaydırmaz, yumuşak dokunuşlu ve hijyenik yüzeyler sunuyor. Islak alanlara özel tasarlanan V-Safe Wet, kaydırmazlığının yanı sıra, kolay temizlenmesi ve hijyenik olmasıyla da öne çıkıyor. Dış mekanlara özel V-Safe Outdoors, yüksek derecede kaydırmazlığın yanı sıra, aşınma ve hava koşullarına karşı dayanıklılık özelliğiyle birlikte geliyor. V-Safe Industrial ise endüstriyel alanlar için en yüksek seviyede kaydırmazlık özelliğine sahip.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.