DOLAR 32,3218
EURO 35,0866
ALTIN 2300,199
BIST 9069,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    VitrA müşterileri 11Sight ile online destek alıyor

    VitrA müşterileri 11Sight ile online destek alıyor
    17.04.2020
    A+
    A-

    VitrA, 2016 yılında Silikon Vadisi’nde kurulan startup teknoloji şirketi 11Sight ile iş birliği yaparak sektöründe ilk kez görüntülü iletişim dönemini başlattı. Koronavirüs salgınından dolayı herkesin evde vakit geçirmeye başladığı bugünlerde artık VitrA mağazaları online olarak gezilebiliyor ve VitrA’nın mimarlarıyla anında görüntülü görüşme yapılabiliyor veya mesajlaşılabiliyor.

    VitrA, 11Sight ile gerçekleştirdiği çalışma kapsamında müşterilerine bir tıkla mağaza ve mimarlarına ulaşma imkanı sunuyor. Sektöründeki en geniş ürün yelpazesine, üretim ve satış ağına sahip VitrA, 11Sight ile birlikte yayına aldığı online destek hattıyla, sektöründe de bir ilke imza atıyor.

    Seramik kültürü mirasının yanı sıra hamam geleneğiyle, “banyo deneyimi” denilince akla ilk gelen ülkemizde doğup gelişen VitrA; banyoda kullanılan tüm ürünleri tasarlama ve üretme yeteneğine sahip, dünyanın sayılı kuruluşları arasında yer alıyor.

    VitrA, koronavirüs günlerinde online mağazacılık sistemiyle müşterilerine kesintisiz hizmet sunmaya devam ediyor. 11Sight’ın görüntülü etkileşim platformu ile VitrA’nın internet sitesindeki “Mimarlarımızdan Canlı Yardım Almak için Tıklayın” butonuna tıklayarak müşteri temsilcisi veya mimarlarla anında görüntülü görüşme yapılabiliyor veya mesajlaşılabiliyor.

    11Sight ile yenilikçi teknoloji

    Kurumların 11Sight’ın yenilikçi teknolojisinden yararlanmaları için herhangi bir uygulama indirmeleri de gerekmiyor, müşteri aramaları telefon, tablet ya da bilgisayarda web tarayıcıları üzerinden yanıtlanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.