DOLAR 32,3105
EURO 34,6504
ALTIN 2407,135
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    VitrA yılı 6 yeni “İyi Tasarım” ödülüyle kapatıyor

    VitrA yılı 6 yeni “İyi Tasarım” ödülüyle kapatıyor
    03.01.2024
    A+
    A-

    Tasarımda mükemmelliğin simgesi kabul edilen Good Design Awards’tan VitrA’ya 6 yeni ödül geldi. Yapı ürünleri kategorisinde 3 banyo koleksiyonu ile 3 karo serisi “İyi Tasarım” ödülüne layık görüldü.

    VitrA, 1950’den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Good Design’dan 6 yeni öl aldı. Yapı ürünleri kategorisinde 3 banyo koleksiyonu ile 3 karo serisiyle ödüle layık görülen VitrA’ya bugüne kadar verilen Good Design ödüllerinin sayısı 53’ye yükseldi.

    The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design tarafından düzenlenen 73. Good Design ödülleri kapsamında, 55 ülkeden 1.100’ün üzerinde ürün tasarımı ve grafiği değerlendirildi. Bu yılın banyo alanındaki ödülleri VitrA’nın Origin Classic, Metropole ve Suit koleksiyonlarına verildi. VitrA Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan Resincrete, CobbleMix ve ModePaper karo serileri de ödül almaya hak kazandı.

    VitrA, tasarımda mükemmelliğin simgesi kabul edilen Good Design kapsamında geçtiğimiz yıl da İngiliz tasarım ikonu Tom Dixon işbirliğiyle geliştirilen VitrA Liquid koleksiyonunun banyo ürünleri ve duvar karolarının yanı sıra, VitrA Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan Root koleksiyonu ile ödüle layık görüldü.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.