DOLAR 32,3193
EURO 34,757
ALTIN 2388,98
BIST 10263,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    VitrA’nın ModePaper karolarıyla duvarlar renk ve desen ile canlanıyor

    VitrA’nın ModePaper karolarıyla duvarlar renk ve desen ile canlanıyor
    05.04.2023
    A+
    A-

    VitrA’nın Red Dot ödüllü karo serisi ModePaper, estetik formlar ve geometrinin uyumlu birlikteliğini yansıtıyor.

    VitrA’nın en yeni karo serilerinden ModePaper, Klasik Roma, dekoratif Fas ve Ortaçağ kemerlerinin formundan ilham alınarak tasarlandı. Lansmanı UNICERA 2022’de yapılan seri, bu formların modern bir yorumunu duvarlara yansıtıyor. Prestijli uluslararası tasarım ödülü Red Dot’ı almaya hak kazanan ModePaper; duvar kağıdının renkli, desenli ve ince yapısını, karonun dayanıklılığıyla birleştirerek yaşam alanlarına taşıyor.

    VitrA’nın yenilikçi mode karo sisteminden yola çıkarak geliştirilen ModePaper, estetik formlar ve geometrinin uyumlu birlikteliğini yansıtıyor. İçinde barındırdığı farklı geometrilerle özgün döşeme seçeneklerine olanak tanıyan seri, 4 farklı dokudaki deseni, mode karo sisteminin 4 ana konseptiyle buluşturuyor.

    VitrA’nın ModePaper karo serisinde, dinlendirici ve ferahlatıcı yosun grisi, sıcak ve samimi kil beji, canlandırıcı ve harekete geçirici terra rosa, sağlam ve dayanıklı doğal taş grisinin farklı tonlarındaki mat yüzeyli, büyük ebatlı duvar karolarından oluşuyor. 7,5×30 cm ebadındaki lava kırmızısı, zümrüt yeşili, safir mavisi ve amber sarısı parlak karoların da bulunduğu seri, VitrA’nın tüm karo sistemleriyle uyumlu dekor ve fonlara sahip. 2,5×15 cm tatami ve 2,5×2,5 cm mozaik karoları da yer aldığı ModePaper, serinin açık renkleriyle uyumlu tonlardaki derzleriyle de dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.