DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vivense’den yılın en büyük indirimi: BIG FRIDAY

    Vivense’den yılın en büyük indirimi: BIG FRIDAY
    21.11.2019
    A+
    A-

    Özgün mobilya ve dekoratif ürünleriyle evleri keyifli ve konforlu yaşam alanlarına dönüştüren Vivense, tüm ürünlerde yüzde 80’e varan indirimlerle 23 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında yılın en büyük kampanyasını gerçekleştiriyor.

    Yaşamın tüm renklerini taşıyan ilham verici tasarımlarıyla fark yaratan Vivense, yeni ev kuracakları ve yaşam alanlarına şık dokunuşlar katmak isteyenleri “Big Friday” indirimine bekliyor!

    10 gün boyunca sürecek kampanya; her stile ve ihtiyaca uygun binlerce üründe %80’e varan indirimler ve peşin fiyatına 3 taksit imkanı sağlıyor. Tüm kategorilerde geçerli olan Big Friday indirimi, koltuk takımından yemek odasına, aydınlatmadan halıya, aksesuarlardan işlevsel çözümlere kadar evinizin tüm ihtiyaçlarını yılın en avantajlı fiyatlarıyla sunuyor.

    Vivense’nin stili konforla buluşturan özel koleksiyonlarının da yer aldığı Big Friday’i değerlendirenler, indirimin yanı sıra ücretsiz teslimat gibi avantajlardan da faydalanabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.