DOLAR 32,5457
EURO 34,7086
ALTIN 2486,561
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vücut ağırlığına göre şekil alan hafızalı yatak: Terra

    Vücut ağırlığına göre şekil alan hafızalı yatak: Terra
    17.04.2018
    A+
    A-

    İtalyan Magniflex’in memory foam özellikli visco yatağı “Terra”, vücudun ısısına göre değil, ağırlığına göre şekil alıyor. Bu sayede, yatakla tüm temas noktalarında farklı basınç alanları oluşturan ürün, uyku sırasında bedenin her yanını sarıp tüm vücut kıvrımlarını dolduruyor ve kullanıcılarına hem daha konforlu hem de enerjik bir uyku deneyimi sunuyor. Bambu özellikli doğal kumaşlardan üretilen ve yattığınız bölümün sertlik ayarını kendiniz yapabildiğiniz dual core – çift çekirdek teknolojisine sahip olan Magniflex Terra,  Türkiye genelindeki Yatcop bayilerinde 5.235 liradan satışa sunuluyor.

    Stressiz, ağrısız ve doğal uyku…

    Terra model yatağın üretiminde kullanılan doğal kumaşlar ve içeriğindeki su bazlı yeni nesil sünger teknolojisi, ortamdaki elektrikli ve elektronik ürünlerden yayılan manyetik dalgaların neden olduğu stres ile manyetiklenmeye bağlı baş ve kas ağrısı, uyku düzensizlikleri ve yorgun uyku gibi rahatsızlıkların önüne geçmeye yardımcı oluyor.

    Mite ve akarlara karşı doğal koruma

    Terra’nın terlemeyi önleyen ve nefes alabilen anti-bakteriyel kumaş dokusu, yatak içinde mite, akar gibi zararlı bakterilerin oluşumunu da önlüyor. İnsan sağlığını destekleyen kullanıcı dostu yataklar, doğal malzemeler kullanılarak üretildiği için çevreye de herhangi bir zarar vermiyor.

    İlk dokunan siz olun!

    Magniflex’in İtalya’daki tesislerinde, otomasyon sistem ile el değmeden üretilip paketlenen Terra’ya ilk dokunan, paketi açarken siz oluyorsunuz ve böylece tamamen hijyenik yatağınızı gönül rahatlığıyla hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Ayrıca yatağın yüzeyindeki kılıfın değiştirilebilir ve kuru temizleme yapılabilir özelliği de bulunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.