DOLAR 32,5239
EURO 34,7437
ALTIN 2489,802
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Week of Wonders’ başladı

    ‘Week of Wonders’ başladı
    09.10.2020
    A+
    A-

    Marriott Bonvoy, 8-15 Ekim 2020 tarihleri arasında seyahati farklı temalarla gerçekleşecek Week of Wonders ile kutluyor.

    Bu haftanın her günü, ilham, rahatlık, keşif, gençleştirme ve zevk gibi temalarla farklı içerikler ve avantajlar sunulacak. Marriott Bonvoy portföyünün bir parçası olan The Ritz-Carlton, St. Regis, W Hotels ve JW Marriott gibi dünyaca ünlü otellerde seyahat teklifleri içeriyor.

    Marriott International Global Loyalty Kıdemli Başkan Yardımcısı David Flueck, “Hepimiz özgürce tekrar seyahat edebileceğimiz ve dünyayı keşfedebileceğimiz zamanı arzuluyoruz” diyor ve ekliyor; “Week of Wonders ile, gezginlere seyahat hayalleri kurmaya veya evde en sevdikleri seyahat deneyimlerini yeniden yaratmaya ilham vermek için tüm Marriott Bonvoy portföyündeki en iyi tekliflerimizi, içeriklerimizi ve deneyimlerimizi sunuyoruz.”

    Konfor: St. Regis Frette Koleksiyonu ve W Hotel bornozları, The Ritz-Carlton koku koleksiyonu, Edition Hotels La Labo’ları gibi imzalı ürünler de dahil olmak üzere tüm ürünlerde Marriott Bonvoy Butiklerde yüzde 30 indirim ile unutulmaz gezilerinizin seyahat konforunu eve taşımak mümkün olacak.

    Keşif: Üyeler, 13 Kasım 2020’ye kadar olan konaklamalar için dünya çapında 7.000’den fazla katılımcı otel ve resortta puanlarını yüzde 33’e varan oranda indirimle kullanarak Marriott Bonvoy portföyünden JW Marriott İstanbul Bosphorus, Le Meridien İstanbul Etiler, The Ritz-Carlton, İstanbul, The St. Regis İstanbul ve İstanbul Marriott Hotel Şişli dahil olmak üzere bu harika dünyayı keşfedebilecekler.

    İlham: Marriott Bonvoy ‘next StoryBooked series’de izleyicilerin Patagonya, Arjantin’de gezmek için seyahat eden bir Kızılderili at eğitmeni ve bir ABD Yapımcısı ve TV şovu da dahil olmak üzere hayatları değiştiren yolculuklardan ilham alacakları birkaç yeni orijinal kısa filmin prömiyerini yapıyor.

    Bunun yanında, Manchester United taraftarları, Old Trafford, Theatre of Dreams’teki canlı bir maç sırasında isimlerinin saha kenarındaki reklam panolarında görünmesini sağlayarak özel bir deneyim yaşayabilirler.

    Gençleşme: Marriott Bonvoy üyeleri, katılımcı otellerde yüzde 25, üye olmayanlar ise yüzde 15 oranında indirim alabilecekler. Üyeler ayrıca ücretsiz oda yükseltme ve fiyata dahil günlük otel kredisi ile seçili lüks markalarda (The Ritz Carlton, EDITION, St Regis, JW Marriott ve The Luxury Collection) konaklamalarını yükseltebilirler.

    Marriott Bonvoy üyesi olmayanlar, 15 Ekim’den önce Week of Wonders’tan yararlanmak için MarriottBonvoy.com’u ziyaret ederek programa kolayca katılabilir.

    Marriott Bonvoy hakkında

    Marriott International’ın seyahat programı Marriott Bonvoy, şirketin 30 otel markası portföyünü ve Homes & Villas by Marriott International sunan ev kiralama hizmetini içermektedir. Program, Marriott Bonvoy Anlarında özel üye deneyimleri ve destinasyon turları ve maceraları sunuyor. Üyeler Marriott.com’da doğrudan rezervasyon yaptıklarında, ücretsiz ve gelişmiş Wi-Fi ve üyelere özel özel fiyatlar dahil olmak üzere ayrıcalıklar alıyor ve Marriott uygulamasında mobil check-in ve check-out, Mobil İstekler ve uygun olan her yerde Mobil Anahtar’ın keyfini çıkarıyorlar. Ücretsiz kayıt olmak veya Marriott Bonvoy hakkında daha fazla bilgi almak için, MarriottBonvoy.com adresini ziyaret edin. Marriott uygulamasını indirmek için, uygulama dükkanlarını ziyaret edin. Seyahat edenler Marriott Bonvoy ile Facebook, Twitter ve Instagram üzerinden de bağlantı kurabilirler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.