DOLAR 32,3622
EURO 34,6428
ALTIN 2386,653
BIST 10191,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Weewell sterilizatörler ile bebekler güvende

    Weewell sterilizatörler ile bebekler güvende
    15.01.2021
    A+
    A-

     

    Bebek elektroniği alanında dünyanın önde gelen markalarından Weewell, her zaman olduğu gibi 16 Ocak Dünya Hijyen Günü’nde de bebek beslenme hijyenini sağlamanın önemine dikkat çekiyor. Bebeklerin bağışıklık sistemi, ilk aylarda yeterince gelişmediği için mikroplara karşı daha fazla tedbir almak gerekiyor. Özellikle bu dönemde bebeğinin sağlığı konusunda hassasiyet gösteren anne ve babalar, beslenme sürecindeki hijyeni de bir o kadar önemsiyor. Weewell sterilizatörleri biberon, emzik, kaşık ve mama kabı gibi bebek beslenme gereçlerinin temizliği için ebeveynlere hijyenik ve pratik kullanım kolaylığı sunuyor.

     

    Bebekli evlerde, özellikle erken bebeklik dönemindeki hassasiyet düşünüldüğünde bebeklere temas eden beslenme gereçlerinin temiz ve maksimum derecede hijyenik olması gerekiyor. Bebek elektroniği alanında dünyanın önde gelen markalarından Weewell’in katkısız, hijyenik ve BPA içermeyen teknolojisi ile tasarlanmış sterilizatörleri, bebekleri konusunda hassas olan anne ve babaların ihtiyaçlarına çözüm üretiyor. Ayrıca son zamanlarda Koronavirüs endişesi ile artan hijyen hassasiyeti konusunda da ebeveynlerin yardımına koşuyor.

     

    Ek kimyasal temizlik maddeleri kullanmadan zararlı mikroplardan ve bakterilerden arındırma özelliğine sahip Weewell sterilizatörleri, geniş iç haznesi ve küçük parçalara özel raf ünitesi ile her boydan biberonun, mama kabının ya da emziklerin aynı anda sterilize edebilmesi için özel olarak tasarlandı. Rahat, temiz, pratik ve güvenli sterilizatörlerin 2 farklı modelinden biri 8, bir diğeri ise 6 biberonu aynı anda sterilize edebiliyor. Sessiz çalışan cihazlar, bebeklerinin konforunu düşünen ebeveynlere yardımcı oluyor.

     

    Steril ve Kuru Bebek Gereçleri ile Ebeveynlerin İçi Daha Rahat

                                                                                

    Weewell sterilizatörlerinin kurutucu özelliğe sahip modeli, sterilizasyon işlevinin dışında kurutma işleviyle zaman kazandırıyor. Kurutuculu sterilizatör, sterilizasyon işlemiyle maksimum hijyen sağlarken, kurutma işlevi ile beslenme gereçlerinin kullanıma hazır bir şekilde işlemden çıkmasını sağlıyor. Harici bir kurulama işlemine gerek kalmadığı için beslenme gereçlerinin sterilliğinin bozulması önleniyor. Otomatik sabit sıcaklık teknolojisi ile hızla ısınan Weewell sterilizatör modeli, kapağı açılmadığı sürece 6 saat boyunca içindekilerin steril kalmasını sağlıyor. Rahat programlanabilir dijital ekranı sayesinde işlem süresi takip edilebiliyor.

     

    Anne ve Babaların Mutfaktaki Pratik Yardımcısı

     

    Weewell programlanabilir kurutuculu sterilizatör modeli sahip olduğu ana işlevinin dışında pek çok yan işleviyle de anne ve babalara mutfakta destek oluyor. Ebeveynler, bebeğinin mamasını ısıtmak için ikinci bir cihaza ihtiyaç duymuyor. Weewell Sterilizatör modeli aynı zamanda yemek ve mamayı ısıtırken mini rafı sayesinde yumurta haşlama imkânı dahi sunuyor. Ebeveynlerin ihtiyacı olan her şeyi tek bir cihazda toplayan Weewell, sterilizatör modelleriyle Dünya Hijyen Günü’nde de bebek beslenme hijyenini sağlamada anne ve babaların yanında!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.