DOLAR 32,4629
EURO 34,8043
ALTIN 2479,836
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Wilo’dan atık su uygulamalarına özel pompa çözümü

    Wilo’dan atık su uygulamalarına özel pompa çözümü
    06.05.2021
    A+
    A-

    Atık sularda katkı ve lifli partiküllerin miktarının artması pompaların tıkanmasına, bu durum da işletim sistemlerinde arızalara ve yüksek servis maliyetlerine neden oluyor. Pompa sistemleri sektörünün öncüsü Wilo, atık su uygulamalarına özel geliştirdiği teknolojilerle bu alanda yaşanan sorunlara da çözüm sunuyor. Sabit ve taşınabilir ıslak kuruluma uygun atık su dalgıç motorlu pompa Wilo Rexa UNI, tıkanmaları minimum düzeye indiren vorteks çarkı ile EN 12050-1’e göre foseptik içeren atık sular, kirli sular, pH değeri >4,5 olan akışkanlar ve yeni “B” malzeme modeli ile deniz suyu, kondens suyu, damıtılmış su gibi aşındırıcı akışkanlarda kullanılabiliyor. Ürünün “B” malzeme modelinde akışkanla temas eden tüm parçalar paslanmaz çelikten oluşuyor. 

    Büyükşehirlerde hızla artan nüfus atık suların da oranını artırıyor ve bu durum zaman zaman pompaların tıkanmasına neden olabiliyor. Enerji kaynaklarının akıllı ve verimli kullanıldığı bir dünya için ileri teknoloji çözümler sunan öncü pompa üreticisi Wilo, sürdürülebilirlik ilkesiyle geliştirdiği su temini uygulamalarıyla bu noktada ön plana çıkıyor. Doğa ve insan dostu çözümler, süreçler ve iş modelleri benimseyen Wilo’nun sabit ve taşınabilir ıslak kuruluma uygun atık su dalgıç motorlu pompası Wilo Rexa UNI; EN 12050-1’e göre foseptik içeren atık sular, kirli sular, pH değeri >4,5 olan akışkanlar ve yeni “B” malzeme modeli ile deniz suyu, kondens suyu, damıtılmış su gibi aşındırıcı akışkanlarda kullanılabiliyor.

     

    Korozyona uğramayan hidrolik yapısı sayesinde yüksek güvenilirlik

    10 m daldırma derinliğine ve 44 mm katı madde geçirgenliğine sahip olan Wilo Rexa UNI’nın çark ve pompa gövdesi polipropilen malzeme, motor gövdesi ise paslanmaz çelik (AISI 304) (B versiyon: paslanmaz çelik (AISI 316)) malzemeden oluşuyor. Wilo Rexa UNI, universal kullanımlar ve farklı akışkanlar için korozyona uğramayan hidrolik yapısı ve tıkanmaları minimum düzeye indiren vorteks çarkı sayesinde yüksek güvenilirlik sağlıyor. Düşük ağırlığı, tek fazlı motorda entegre edilmiş kondansatörü ve entegre sabitlemeli flanşı sayesinde kolay kurulum fırsatı sunuyor. Serbest akış hidroliği ve düz yüzeyleri ile en uygun verimlilik derecesi ve güvenli işletim olanağı tanıyor. Yalıtım haznesine ve pompa gövdesine doğrudan erişimi sayesinde hızlı bakım avantajı sağlıyor. İki kat salmastra ve büyük hacimli yalıtım haznesi ile bakım aralıklarının uzun olmasına imkan tanıyor. Paslanmaz çelik malzemeden motoru ile sürekli veya kesintili şekilde çalışma olanağı yaratıyor.

     

    Motorları su altında ve su altından çıkarılmış olarak sürekli işletimde kullanılabiliyor

    Wilo Rexa UNI’nın birbirinden işlevli motor yapısı kullanıcılara birçok açıdan kolaylık sağlıyor. Yüzey soğutmalı motoru ile atık ısı, motor gövdesi üzerinden doğrudan çevredeki akışkana iletiliyor. Motorlar böylelikle su altında sürekli işletimde (S1) ve su dışında kısa süreli işletimde (S2) veya fasılalı işletimde (S3) kullanılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.