DOLAR 32,3932
EURO 34,8015
ALTIN 2440,058
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    WOME Deluxe üst üste beşinci kez EMITT Fuarı’nda

    WOME Deluxe üst üste beşinci kez EMITT Fuarı’nda
    27.01.2020
    A+
    A-

    WOME Deluxe, dünyanın en büyük turizm fuarları arasında yer alan EMITT Fuarı’na katılıyor. 30 Ocak – 2 Şubat 2020 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek fuarda 3. Salon –  B 562 numaralı stantta yerini alacak WOME Deluxe, sunduğu ayrıcalıklı tatil anlayışını 30 ülkeden katılan misafirler ve fuarı ziyaret etmesi öngörülen 60 bin kişiyle paylaşacak.

     

    Türkiye’nin en büyük alkolsüz aile oteli WOME Deluxe, dünyanın dört bir yanından sektör profesyonelleri ve ziyaretçileri ağırlayacak 24. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılıyor. Faaliyetlerine başladığı 2015 yılından itibaren EMITT Fuarı’na aralıksız olarak katılan WOME Deluxe, bu yıl 30 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek fuarda, 3. Salon – B 562 numaralı stantta yerini alacak.

     

    “Ayrıcalıklı tatil anlayışımızı yurt içinde ve yurt dışında yaygınlaştıracağız”

    EMITT Fuarı’nın 2023 yılında 75 milyon turist hedefleyen Türkiye’nin tanıtımına önemli katkılar sunduğunu söyleyen Ortadoğu Holding İcra Kurulu Üyesi Nusret Kayhan Apaydın, “EMITT aracılığıyla her yıl dünyanın dört bir yanındaki sektör profesyonelleri ve tatil tüketicileri buluşma imkânı yakalıyoruz. Böylece bir yandan turizmdeki yeni trendleri yakından takip edip görüş alışverişi yaparken diğer yandan otelimizi ve sunduğumuz ayrıcalıkları yerli ve yabancı turistlerle paylaşabiliyoruz” dedi.

     

    Alanya İncekum’da faaliyet gösteren WOME Deluxe’ün konseptini önümüzdeki dönemde Türkiye’nin farklı illerine ve yurt dışına taşımayı hedeflediklerini söyleyen Nusret Kayhan Apaydın, “Wome Deluxe ile 2019 yılında ciddi bir başarıya imza attık ve Haziran-Eylül döneminde yüzde 85 doluluk oranıyla 300 bin misafir ağırladık. 2020’de bu oranı daha da yukarı çekmeyi hedefliyoruz. Diğer yandan bu ayrıcalıklı tatil anlayışını daha çok kişiyle buluşturmak için fizibilite çalışmalarımıza başladık. Önümüzdeki dönemde WOME Deluxe markası ile Trabzon, Fethiye, Marmaris ve Bodrum’da da oteller açmayı planlıyoruz. Fas ve İspanya’dan gelen talepleri de ayrıca değerlendiriyoruz” açıklamasında bulundu.

     

    “Sektördeki nitelikli çalışan sayısını artırmayı hedefliyoruz”

    Turizm sektöründe yer alan nitelikli çalışan sayısını artırmak için bir eğitim projesi yürüttüklerini ifade eden Apaydın, “Turizm sektörü iyi eğitime sahip, nitelikli ve tecrübeli insan gücü kaynağı ile çok daha iyi yerlere gelecektir. Biz de buna katkı sunmak için 2018 yılında Antalya Bilim Üniversitesi iş birliği ile WOME Akademi’yi hayata geçirdik. Akademide bu zamana kadar yaklaşık 650 saat eğitimle 1.750’ü aşkın turizm çalışanına eğitim verdik. Bu eğitimleri önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz” diye konuştu.

     

    Ortadoğu Holding bünyesinde 2015 yılında 150 milyon TL yatırım değeriyle faaliyete açılan WOME Deluxe, aile dostu otel konseptiyle hizmet veriyor. Misafirlerine Alanya İncekum’da dört mevsim tatil keyfi yaşatan otel, şirket organizasyonları ve seminerlere de ev sahipliği yapıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.