DOLAR 32,5526
EURO 34,9033
ALTIN 2440,754
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Workinton’un yeni CEO’su Enis Cevahircioğlu oldu

    Workinton’un yeni CEO’su Enis Cevahircioğlu oldu
    06.10.2020
    A+
    A-

    Yeni nesil çalışma şekli “Co-Working” kavramını Türkiye ile tanıştıran Workinton’un yeni CEO’su şirketin kurucu ortaklarından Enis Cevahircioğlu oldu. Cevahircioğlu; İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Mersin ve Katar’daki 17 şubesinde, 20.000 m²’den fazla alanda, 15 bin üye ile 2 binin üzerinde kurumsal firmaya ofis hizmeti sunan Workinton’da, 22 Eylül tarihinde göreve başladı.

    Kurumsal ve bireysel ofis ihtiyacına esnek çözümler üreten Workinton’un yeni CEO’su Enis Cevahircioğlu oldu. Alman Lisesi’ndeki eğitiminin ardından, Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden 2003’te mezun olan Cevahircioğlu, yüksek lisans (MBA) eğitimini ise Koç Üniversitesi’nde tamamladı. Profesyonel iş hayatına Dost Uluslararası Nakliyat ve Lojistik şirketinde Genel Müdür ve Şirket Ortağı olarak başlayan Cevahircioğlu; aynı dönemde Mika İnşaat firmasını kurdu.

    Yeni nesil çalışma modeli Co-Working kavramını Türkiye ile tanıştıran Workinton’un kurucu ortakları arasında yer alan Cevahircioğlu, vizyon ve deneyimlerini, esnek çalışmayı tercih eden, çevresindekilerle iş birliği içerisinde beraber üretmek isteyen kişi ve kurumların ihtiyaçlarına cevap veren Workinton’a taşıyacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.