DOLAR 32,5082
EURO 34,9397
ALTIN 2433,082
BIST 9807,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    World of Warships Avrupalı muhripleri ile tam yol ileri

    World of Warships Avrupalı muhripleri ile tam yol ileri
    09.04.2020
    A+
    A-

    Yeni güncelemesiyle birlikte Avrupalı muhriplerin tüm donanımı, eşsiz tarihi efsane Polonyalı komutan Jerzy Świrski ile birlikte Warships evreninde oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor.
    World of Warships evrenine 0.9.3 güncellemesi dahil oluyor. Bu güncelleme ile birlikte oyuncular ilk kez Avrupalı muhriplerin dokuzunun da tamamı olan tüm donanmaya erişebilecek. Erken erişimle sunulmuş beş İsveç muhribine ek olarak, bir Avusturya-Macaristan muhribiyle birlikte üç yeni imha silahı bu şekilde oyuna ekleniyor.

    Donanmanın tamanına ulaşma imkanı

    World of Warships oyuncularına kendilerini düşmanlara karşı savunurken güçlü donanma oluşturmaları için sunulan yeni gemiler, 0.9.3 güncellemesi ile oyuna dahil olacak. İlk defa bu güncelleme ile oyuncular donanmanın tamamına erişebilecek. Yeni Avrupa muhripleri bölümünü oluşturan gemiler;
    • Tatra (II) – Avusturya-Macaristan
    • Romulus (III) – İsveç
    • Klas Horn (IV) – İsveç
    • Visby (V) – İsveç
    • Vasteras (VI) – İsveç
    • Skane (VII) – İsveç
    • Oland (VIII) – İsveç
    • Ostergotland (IX) – İsveç
    • Halland (X) – İsveç

    Eşsiz Polonya Donanma Komutanı Warships evrenine geliyor

    0.9.3 güncellemesindeki yeni “Güçlü İrade” oyun etkinliğine katılıp, tamamlayan oyuncular, birkaç yıl boyunca “Polonya Deniz Komutanlığı Şefi” olarak görev yapan eşsiz “Polonya Donanma Komutanı” ile ödüllendirilecek.
    Polonyalı Komutan Jerzy Świrski 10 beceri puanı, Torpedo Reload Uzmanı ve AA Silah Hedefleme Uzmanı yetenekleri ile World of Warships evrenine dahil oluyor. Tüm bunlarla birlikte, bir geminin silahlanmasının yeniden yükleme hızına ve yüksek basıncının kaybedilen her yüzde 1’lik kısmı için filo hızına +0.25% destek veren geliştirilmiş bir beceri olan “Adrenaline Rush” becerisine de sahip olacak. Bu yeni komutanı donanmasına eklemek isteyen oyuncuların yeni etkinliğe katılmaları gerekecek.
    Yeni güncelleme ile gelecek yeni Klan Savaşları Sezonu olan Ranked Sprint Sezon 11, genel World of Warships düzeltmeriyle birlikte kalite iyileştirmeleri ve dış açı izleme modunun güncel versiyonunu içeriyor. Teknoloji Ağacı artık her türden gemi gruplarının özelliklerini açıklayan yararlı ipuçları içeriyor.

    World of Warships’e ücretsiz kayıt olmak için şimdi resmi internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.