DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    XCO 2017 yeni bir konferans deneyimine davet ediyor

    XCO 2017 yeni bir konferans deneyimine davet ediyor
    10.05.2017
    A+
    A-

    Gerçek hayatta “Müşteri Deneyimi” olgusunu iş dünyasından profesyonellerle buluşturan Deneyim Tasarımı & Yönetimi Zirvesi’nin bu yılki Ana Sponsoru Turkcell oldu. Marketing Türkiye’nin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği zirve, 17 Mayıs Kemer Country Club’da gerçekleşecek. Farklı bir iş konferansı deneyimi yaşatacak olan etkinliğin resmi sponsorluğunu Yapı Kredi ve MediaMarkt üstlenirken, Arçelik, SAS, sahibinden.com ve TAV da destekçiler arasında yer alıyor. “Özgün Müşteri Deneyimi” ve “Kusursuz Deneyim Tasarımı” konularının ele alınacağı zirvenin akşamında müşteri deneyimini en iyi yöneten markalar da A.L.F.A. Awards töreninde ödüllerine kavuşacak.

    “Özgün Müşteri Deneyimi” ve “Kusursuz Servis Tasa­rımı” başta olmak üzere pek çok farklı konunun ele alınacağı Deneyim Tasarımı & Yönetimi Zirvesi’nde (XCO), X kuşağının alışveriş alışkanlıkla­rından, Y ve Z kuşaklarının finans ve yatırım alışkan­lıklarına, değişen kamu hizmeti deneyiminden shopper marketing’e kadar pek çok konu konuşulacak. Bu konular haricinde seyahat top­luluğu ve gezgin deneyimi, mükemmel e-ticaret deneyimi, sürdürüle­bilir öğrenme için veri analitiği, deneyim tasarımında değişen tüketici beklentileri ve kurumsal kültür gibi birçok konu tartışılacak.
    Etkinlik kapsamında ayrıca Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen’in moderatörlüğünde “Türkiye’nin Önde Gelenlerinden Müşteri Odaklı Uygulama Örnekleri” adlı bir panel de gerçekleşecek. Panelde Turkcell Müşteri Deneyimi Direktörü Sinem Yüksel, Arçelik Türkiye Transformasyon & Müşteri Deneyimi Direktörü Onur Aydın, Hopi Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Sertaç Şener ve THY Dijital Servisler Başkan Yardımcısı Mehmet Bütün panelist olarak yer alarak müşteri odaklı uygulamalarına dair deneyimlerini paylaşacak.

    Farklı bir konferans deneyimi
    Konusu deneyim olan bir konferansın mekanının da farklı bir deneyim yaşatması kaçınılmaz. XCO katılımcılarını Kemer Country Club’ta baharı birlikte karşılamaya davet ediyor. Avrupa’nın en saygın binicilik merkezlerinden, uluslararası standartlarda golf ve tenis sahaları ve SPA’sıyla sakinlerine keyifli bir yaşam deneyimi sunan Kemer Country Club’ı XCO katılımcıları da deneyimleme şansı yakalayacak. Konferansın düzenleneceği orman evi ise katılımcılara olağan bir konferans salonunun ötesinde sıcak bir atmosfer sunacak.
    Etkinliğin içerik destekçisi arasında Forrester, Accenture, Future Bright Group ve Sherpa gibi alanında uzmanlaşmış uluslararası kuruluşlar yer alıyor.

    2017’nin A.L.F.A. Markaları belirleniyor…
    “Müşteri deneyimini en iyi yöneten markalar”ın ödüllendirildiği A.L.F.A. Awards ödül töreni de 17 Mayıs Çarşamba günü, Deneyim Tasarımı & Yönetimi Zirvesi’nin hemen ardından Kemer Country Club’da gerçekleştirilecek. Araştırma metodolojisi ve saha çalışması Xsights Araştırma ve Danışmanlık tarafından geliştirilen A.L.F.A Awards’ta, 40 kategoride deneyimi en iyi yaşatan markalar ödüllerine kavuşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.