DOLAR 32,32
EURO 35,0659
ALTIN 2280,109
BIST 9029,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yakapark daireleri lansman fiyat ve avantajlarıyla satışta

    Yakapark daireleri lansman fiyat ve avantajlarıyla satışta
    27.04.2018
    A+
    A-

    YG İnşaat tarafından Kartal’da hayata geçirilen Yakapark projesi yatırımcıların beğenisine sunuldu. Çevre dostu bir proje olarak inşa edilen Yakapark’ta dairelerin metrekare fiyatı 3 bin 800 TL’den başlıyor.

    YG İnşaat tarafından konut yatırımcılarının gözdesi haline gelen Kartal’da hayata geçirilen ‘Yakapark’ projesi lansman avantajlarıyla satışa sunuldu.

    Yaklaşık 6 bin 300 metrekare arazi üzerinde ikisi 12’şer ve biri 16 katlı olmak üzere 3 blokta 166 konuttan meydana gelen ‘Yakapark’, büyüklükleri 86 metrekare ile 298 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1, 4+1, 3+2, 4+2 daire tiplerinden oluşuyor. Lansmana özel fiyat ve ödeme koşullarıyla satışa çıkarılan ‘Yakapark’ta metrekaresi 3 bin 800 TL’den satışa sunulan dairelerin fiyatı ise peşin 325 bin 200 TL’den başlıyor.

    Yakapark’ın, lansmanı nedeniyle düzenlenen toplantıda öncelikle firmaları hakkında bilgi veren YG İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Gülhan, şirket geçmişinin 1980 yılına dayandığını söyledi. ‘Gülhan Kereste ve İnşaat’ adıyla kurulan şirketin halihazırda Türkiye’nin kereste ve mobilya alanında en köklü ve öncü şirketlerinden biri konumunda bulunduğunu kaydeden Yüksel Gülhan, 2008 yılından itibaren ikinci kuşağın dahil olmasıyla YG İnşaat olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti. 1980 yılından bu yana İstanbul Anadolu Yakası’nda çok sayıda konut projesini hayata geçirdiklerini kaydeden Gülhan, 30 binden fazla konutun ahşap bölümünde imzaları olduğunu sözlerine ekledi.

     Kişiye özel ödeme kolaylığı

    YG İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Gülhan ise konuşmasında Yakapark’ın yüksek prim potansiyeline sahip olduğunun altını çizdi. Proje ve ödeme kolaylıklarıyla ilgili bilgi veren Gülhan “Projemizi teknik ve donanım bakımından en üst düzeyde planlamamıza rağmen fiyat olarak ekonomik olmayı seçtik. 3 bin 800 TL’den satışa sunulan dairelerimizin fiyatı ise 86 metrekare için peşin 325 bin 200 TL’den başlıyor. Projede banka kredisiyle yüzde 25 peşin 120 ay vadeli taksit imkanından yararlanmak mümkün. Kendi bünyemizde de yüzde 30 peşin 60 ay vade farksız fırsat sunuyoruz. Peşin ödemelerde ise yüzde 10 indirim söz konusu. Ayrıca kişiye özel ödeme kolaylıkları da sağlıyoruz. Hafriyatın bittiği ve fore kazıkların çakıldığı projemizi 2019 yılının ekim ayında teslim etmeyi planlıyoruz. Yakapark’ı, toplam 60 milyon liralık bir yatırımla hayata geçiyoruz” dedi.

    Arıtma su ve güneş enerjisi ile tasarruf sağlıyor

    Proje hakkında detaylı bilgi veren Elife Mimarlık Kurucu Ortağı Selin Bilal ise önceliklerinin konfor ve hayatı kolaylaştıran detaylar olduğunu söyledi. Bilal “Yakapark’ta günlük yaşamı kolaylaştıracak unsurları düşündük. Yaklaşık 6 bin 300 metrekare arazi üzerinde ikisi 12’şer ve biri 16 katlı olmak üzere 3 blokta 166 konuttan meydana gelen ‘Yakapark’, büyüklükleri 86 metrekare ile 298 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1, 4+1, 3+2, 4+2 daire tiplerinden oluşuyor. Çevreci bir proje olan Yakapark’ta banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan suların arıtılmasına olanak veren gri su sistemi uygulanacak. Böylece su israfının önüne geçilecek, peyzaj için kullanılacak ve sudan tasarruf edilecek. Banyo ve mutfakta kullanılan su arıtılarak depolanacak ve peyzaj alanını sulamak için kullanılabilecek. Bahçe aydınlatmasında da güneş enerjisinden faydalanmak mümkün olacak. Böylece konut alıcısının cebinden çıkacak aidat bedeli de azalacak. Yüzde 80’e yakın kısmı açık ve yeşil alan olarak planlanan projemizde dairelerin yüzde 70’i ikinci kattan itibaren deniz görüyor.

    Sosyal donatıları, imkanları ve hizmet alanları açısından oldukça zengin bir proje olan Yakapark’ın sundukları arasında; kapalı yüzme havuzu fitness, sauna, buhar odaları, yürüyüş ve koşu parkuru, tenis, basketbol, voleybol, mini futbol vb. çok amaçlı spor sahası, trambolin, bisiklet ve paten yolu, pilates alanı, botanik bahçeleri, meyve bahçesi, hobi bahçesi, şömine ve barbekü alanı, kış bahçesi, şelale süs havuzu, kafe vitamin bar, squash salonu, play station ve mobil oyun odaları, sinema odası, party ve kareoke odası, bilardo, masa tenisi, çocuk oyun alanları kreş, seyir terası, güvenlik ve kapalı otopark yer alıyor” diye konuştu.

    Kartal Yakacık’ta yükselen Yakapark projesi; lokasyon ve önemli merkezlere yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Metrodan deniz ulaşımına, toplu taşımaya yürüyüş mesafesinde bulunan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na giden E-5 bağlantı yolu üzerinde konumlanıyor. Üniversite, hastane ve alışveriş merkezlerine komşu olan Yakapark projesi, deniz gören daireleriyle Aydos ormanlarına komşu olarak yükseliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.