DOLAR 32,2818
EURO 34,7796
ALTIN 2406,166
BIST 10238,3
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yalınlığın gücünü Marla Koltuk Takımı ile keşfedin

    Yalınlığın gücünü Marla Koltuk Takımı ile keşfedin
    24.04.2021
    A+
    A-

    Geleneksel ve modern tasarım anlayışını yenilikçi bir bakış açısıyla yorumlayan Divanev, iddiasını yalın tasarımından alan Marla Koltuk Takımı ile evinizi güzelleştiriyor. 

     

    “İyi ve kaliteli bir ev yaşamı herkesin hakkı” fikrinden yola çıkan Divanev, Marla Koltuk Takımı ile arzu ettiğiniz şıklığı ve fonksiyonelliği evinize getiriyor. Modern ve yalın bir tasarıma sahip Marla Koltuk Takımı, keten, kadife ve deri görünümlü kumaş seçenekleriyle zevkinizi salonunuza yansıtmanıza imkân veriyor. Yüksek konfor sağlayan çok katmanlı sünger teknolojisi kullanılan oturum yapısıyla rahat ve dingin bir dinlenme ortamı sunan Marla Koltuk Takımı, sırt kısmında bulunan özel mekanizma sayesinde kolaylıkla yatağa dönüştüğü için hem misafirleriniz hem de sizin için konforlu bir uyku alanı oluşturuyor. Marla Koltuk Takımı’nın 3’lü yataklı koltuk, 2,5’li koltuk seçeneklerinin yanı sıra şık bir berjeri de bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.