DOLAR 32,202
EURO 35,0069
ALTIN 2498,743
BIST 10643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yalova’da ayrıcalıklı yaşamın kapıları yeniden Sakura Park’ın 2. etabı ile aralandı

    Yalova’da ayrıcalıklı yaşamın kapıları yeniden Sakura Park’ın 2. etabı ile aralandı
    08.05.2024
    A+
    A-

    APEC Living’in Yalova’da inşa ettiği Sakura Park 2, kalite tutkunlarına modern, şık ve ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin yanı sıra 12 ay vade imkanıyla dubleks daire veya teslim tarihine göre vadelendirme kolaylığıyla villa sahibi olunabilecek projede, yeni bir yaşama hızlıca başlamak isteyenler için cazip fırsatlar sunuluyor. 

    APEC’in hafif çelik yapı sistemlerindeki uzun yıllara dayanan tecrübesini konut sektörüne taşıyan APEC Living’in hayata geçirdiği Sakura Park Yalova’da ikinci perde açıldı.  Sakura Park 2’deki dubleks daire ve villalar kişiye özel ödeme seçenekleri ve hemen teslim avantajıyla satışa sunuluyor.

    Tertemiz havası, benzersiz konumu, zengin tarihi, doğal güzellikleri, sembol olmuş yapıları, kültürü, yüksek yaşam standartları ve artan yatırım değeriyle Marmara Bölgesi’nin incisi Yalova’da benzersiz bir yaşam ve yatırım fırsatı sunan Sakura Park 2, 11 bin 776 metrekare alan üzerinde 32’si villa, 36’sı dubleks daire olmak üzere 68 konuttan oluşuyor. Projede büyüklükleri 130 ile 160 metrekare arasında değişen 2+1 dubleks daireler, 130 ile 167 metrekare aralığında 3+1 dubleks daireler, 196 ile 275 metrekare aralığında 3+1 tripleks villa ve 226 ile 262 metrekare aralığında 4+1 tripleks villa seçenekleri yer alıyor. Peşin, vadeli ve banka kredili ödeme seçeneklerinin uygulandığı Sakura Park 2’deki hemen teslim ev seçenekleri, yeni yaşamına hızlıca başlamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Ayrıca Sakura Park 2’den 12 ay vade imkanıyla dubleks daire veya teslim tarihine göre vadelendirme kolaylığıyla villa sahibi olmak mümkün.

    Yerli ve yabancı yatırımcının gözdesi

    Kalite tutkunlarına modern, şık, ayrıcalıklı ve depreme karşı güvenli bir yaşamın kapılarını aralamak için projelendirilen Sakura Park 2, yoğun bir ilgiyle karşılandı. Hafif çelik teknolojisinin sağladığı güvenli mimarisi, modern tasarımı, zengin sosyal alanları ve yemyeşil doğasıyla öne çıkan proje, büyük şehirlerden ve deprem riskinden uzak, doğayla iç içe, sakin bir yaşam arayan yerli ve yabancı pek çok konut alıcısının ilk tercihi oluyor. Geniş yeşil alanlarıyla göz dolduran Sakura Park 2’nin 4 bin metrekareye yayılmış sosyal alanlarında açık-kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, hamam, sauna, basketbol ve voleybol sahası gibi pek çok donatı yer alıyor.

    İstanbul’a bir adım mesafede

    Doğallığı, güvenli ve sakin yaşam koşullarının yanı sıra İstanbul, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlere kolayca ulaşım imkanı bulunan bir bölgede yer alan Sakura Park 2, aynı zamanda prestijli okullar, hastaneler, AVM’ler ve 5 yıldızlı otellere olan yakınlığıyla dikkat çekiyor. Yalova’nın merkezine 3 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 60 kilometre, Yalova Devlet Hastanesi’ne 5 kilometre, Osmangazi Köprüsü’ne 30 kilometre, Çınarcık’a 14 kilometre, İDO Feribot İskelesi’ne 3 kilometre mesafede yer alan Sakura Park 2’den İstanbul’a Osmangazi Köprüsü üzerinden ulaşmak 1 saat, feribotla ulaşmak ise sadece 45 dakika sürüyor.

    Yeni proje Zekeriyaköy’de hayata geçiyor

    Sakura Park projesinin gördüğü yoğun ilgiden ilham alan APEC Living, yeni projesi için çalışmalara başladı. Şirket, İstanbul Zekeriyaköy’deki TerraNova projesini kısa süre içinde gayrimenkul yatırımcısıyla buluşturmayı planlıyor. 60 bin metrekare arsa üzerinde yaklaşık 135 ünite ve sosyal tesislerden oluşacak TerraNova, Zekeriyaköy’ün en büyük projesi olacak. Proje, malzeme kalitesi, sosyal donatıları, yeşil alanı ve büyüklüğüyle Zekeriyaköy’de fark yaratacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.