DOLAR 32,3595
EURO 34,7328
ALTIN 2393,228
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yandex’ten 19 Mayıs’a özel logo

    Yandex’ten 19 Mayıs’a özel logo
    19.05.2017
    A+
    A-

    Türkiye’de internet kullanıcılarının en çok tercih ettiği arama motorlarından biri olan Yandex, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için özel bir logo tasarladı. Türk bayrağının yer aldığı özel logoya tıklayan kullanıcılar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hakkında içeriklere kolayca ulaşabiliyor.

    Yandex, 19 Mayıs’ı unutmadı. Ulusal bayramlarda ve önemli günlerde ana sayfasında değişikliğe giden Yandex, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı da özel bir logoyla kutluyor.
    Mustafa Kemal Atatürk, Bandırma Vapuru’yla İstanbul’dan yola çıkıp Samsun’a ayak bastığı ve Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı 19 Mayıs gününü kutlamak için ilan edilen bu bayramı Türk gençliğine armağan etmişti.
    Yandex’in Türk bayrağının yer aldığı özel logosuna tıklayan kullanıcılar, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hakkında detaylı bilgilere ulaşabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.