DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yapı Marketin Doğru Adresi: Tekzen!

    Yapı Marketin Doğru Adresi: Tekzen!
    29.11.2021
    A+
    A-

    Organize yapı market sektörünün öncüsü olarak 1995 yılından beri sizlere hizmet vermeye devam eden Tekzen, yüzde yüz yerli sermaye ile ön plana çıkar. Kendin yap konseptini Türkiye’ye ilk kez getiren yapı market markası olmasıyla dikkat çeken Tekzen, hem online hem de fiziksel mağazaları ile aradığınız tüm ürünleri kolayca bulmanızı sağlar. Mobilya, banyo, beyaz eşya, bahçe, elektrik ve aydınlatma, ev tekstili ve dekorasyonu ve daha birçok kategoride yüzlerce farklı ürünü beğenilerinize sunar. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sizlerle buluşturan yapı marketin doğru adresi, eviniz için ne isterseniz bulabileceğiniz bir buluşma noktası olur.

     

    Geniş Ürün Yelpazesi ile Tekzen’de Tüm Kategoriler Hizmetinizde

     

    250 bin çeşit ürünü en hızlı ve güvenilir yoldan satın almanıza imkan tanıyan Tekzen, tüm kategorileri hizmetinize sunar. Yaşam alanlarınızı kendi zevkinize uygun dekore etmeniz için ihtiyacınız olan ürünleri içerisinde barındıran mobilya, ev tekstili ve dekorasyonu ve bahçe kategorileri; zengin model seçenekleri ile beğenilerinizi kazanır. Çok amaçlı dolaplardan ofis mobilyalarına kadar birçok ürünü kolayca bulabileceğiniz mobilya kategorisi, kaliteli materyaller ve işçilik ile ön plana çıkar. Ev tekstili ve dekorasyonu kategorisinde ise yaşam alanlarınızın her köşesini dekore etmenize yardımcı olacak ürünler bulunur. Mutfak tekstili, banyo tekstili, yatak odası tekstili, oturma odası tekstili ve eviniz için ne isterseniz geniş ürün yelpazesiyle karşınıza çıkar. Yalıtım, inşaat, kaplama ve boya malzemeleri ile zengin çeşitliliği gözler önüne seren inşaat ve boya kategorisi ise yapı marketin öncü mağazasında olmazsa olmaz bir role sahiptir.

     

    Tekzen Online Mağazaya Özel Fırsatları Kaçırmayın

     

    İnternete özel indirim katalogları, günün fırsatları ve daha birçok fırsatı online mağazasında sizlerle buluşturan Tekzen; keyifli ve zahmetsiz bir yapı market alışverişini kaçınılmaz kılar. Süpermarketten inşaat malzemeleri oto aksesuarlarından elektrikli ev aletlerine kadar tüm kategorileri ile ihtiyacınız olan ürünlere kolayca sahip olmanıza yardımcı olur. Her gün belirli ürünlerde yaptığı özel indirimler, aradığınız ürüne uygun fiyatlarla sahip olmanızı sağlar. Günün fırsatları köşesinde farklı kategorilerden özenle seçilmiş popüler ürünleri görebilirsiniz. Aylık olarak yayınlanan indirim kataloğu ise online mağazada yakalayabileceğiniz fırsat ürünleri ve indirimlerinden haberdar olmanız açısından önem arz eder. İndirim kataloglarını sanal ve ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Dilerseniz oto bakım ve montaj hizmetlerini de özel paket fırsatları ile hemen inceleyebilir, güvenilir ödeme yöntemleriyle evinizin konforunda satın alabilirsiniz. Hayatınızın her anında ihtiyacınız olan ürün ve hizmetlere avantajlı bir şekilde sahip olma fırsatını kaçırmayın.

    Yapı Market Ürünleri Bütçe Dostu Fiyatlarla Tekzen’de!

    Yapı market ürünleri başta olmak üzere birçok kategoride bütçe dostu fiyatlar ve yüksek kalitesi ile ön plana çıkan Tekzen, hesaplı alışveriş için doğru adresiniz olur. Yüzde yüz yerli sermayeli bu ev güzelleştirme merkezinde aradığınız her ürünü saniyeler içerisinde bulabilirsiniz. Kamp macerasına çıkmak için ihtiyacınız olan kamp malzemeleri ve outdoor giyim ürünlerinden evinizin aydınlatmasını zenginleştirecek armatür ve avizelere kadar birçok ürün titizlikle sınıflandırılmış olan kategorilerde sizleri bekler. Merak ettiğiniz soruları cevaplamak ve mevcut sorunlarınızı kısa sürece çözüme kavuşturmak için sizlere hizmet veren Müşteri Hizmetleri ile profesyonel bir hizmete daha imza atar. Hem online hem de fiziksel mağazalarıyla kusursuz bir deneyimi sizlerle buluşturan yapı marketin öncü adresi, zengin ürün çeşitliliğini her geçen gün yenilemeye devam eder. Tüm kampanyalardan anında haberdar olmak ve aradığınız ürünlere en uygun fiyatlarla sahip olmak için hemen şimdi ürünlerine göz atabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.