DOLAR 32,259
EURO 34,6737
ALTIN 2404,062
BIST 10292,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yapı Merkezi: “Sürdürülebilir Gelecek İçin Mutluluk İnşa Ediyoruz”

    Yapı Merkezi: “Sürdürülebilir Gelecek İçin Mutluluk İnşa Ediyoruz”
    01.11.2023
    A+
    A-

    Yapı Merkezi Holding, tüm paydaşlarına ekonomik, sosyal ve çevresel alandaki performansının özetini sunmayı amaçladığı 2022 Yılı Sürdürülebilirlik Raporunu yayınladı. Evrensel bir şirket olma amacını sürdürülebilirlik anlayışının merkezine alarak “çevreye, topluma ve ekonomiye katkı sağlama” amacını taşıyan şirket, sürdürülebilirlik stratejisinin bir özeti ve gelecekteki hedeflerinin net bir yansıması olarak 1965 yılından beri süregelen tecrübesi ile İlk Sürdürülebilirlik Raporunu hazırladı. Sürdürülebilirlikle ilgili çalışmaları ve taahhütleri içeren bu rapor, şirketin sürdürülebilirlik stratejisinin ve projelerinin daha iyi anlaşılmasına katkı sağlayacak önemli bir kaynak niteliğinde.

    2022 Yılı Yapı Merkezi Holding Sürdürülebilirlik Raporunu paylaşmaktan duyduğu gururu ve mutluluğu dile getiren Yapı Merkezi Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Başar ARIOĞLU, “Cumhuriyetimizin 100. yılının coşkusunu taşıyan bir gurur ve sorumluluk bilinci ile ilk Sürdürülebilirlik Raporumuzu sunmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Bu rapor, şirketimizin sürdürülebilirlik konusundaki taahhütlerini ve başarılarını açıkça ortaya koymaktadır. Evrensel şirket olma amacımız ile gelecekte de sürdürülebilirlik ilkesine bağlı kalarak, çevreye, topluma ve ekonomiye değer katmaya devam edeceğiz. Sürdürülebilir geleceğine katkıda bulunmaya devam ederken bu yolculukta bizimle birlikte olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim” mesajını verdi.

    İnsanlara mutluluk ortamı yaratarak hizmet edecek çağdaş yapı projelerini üretmek ve inşaatlarını gerçekleştirmek” amacıyla yola çıkan Yapı Merkezi, sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarına büyük bir kararlılıkla devam ediyor. Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları temelinde, Yapı Merkezi, çevresel, sosyal ve ekonomik değerler yaratma konusundaki misyonunu daha da güçlendirmek için adımlar atmaya kararlı.

    Sürdürülebilirlik alanındaki yaklaşımını sadece projeleri ile sınırlandırmayan Yapı Merkezi; çevresel, toplumsal ve ekonomik değer yaratmayı desteklemekte ve aynı zamanda gelecek nesillere daha yeşil, daha insan odaklı ve daha sürdürülebilir bir dünya inşa etmek için, çalışmalarına devam etme konusundaki kararlılığının altını çiziyor.

    İşletmelerin de sürdürülebilirlik adına inandırıcı girişimler yapmasının, işveren marka değeri için, yetenekli ve potansiyeli yüksek çalışanları bünyesinde tutmasının önemine değinen Yapı Merkezi, değerlerini, hedeflerini ve amacını paylaşabilen bir şirket için her zaman dev bir potansiyel iş gücü fırsatının varlığına da değiniyor. Yapı Merkezi, sürdürülebilirliğin sadece “sahip olunması güzel” bir kavram olmadığını aynı zamanda hem şimdi hem gelecek yıllarda gezegeni korumak, adaletsizlikle mücadele etmek ve yaşamlarımızın kalitesini iyileştirmek için zaruri olduğunun altını çiziyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.