DOLAR 32,5891
EURO 34,7978
ALTIN 2422,771
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yapı sektörü ARCHIVISION Gala’da buluşacak

    Yapı sektörü ARCHIVISION Gala’da buluşacak
    10.06.2022
    A+
    A-

    İlkay Öngün ve Kaya Erer’in kurucusu olduğu ARCHIMIM ile Aslıhan Abay Erkmen ve Bahadır Erkmen’in kurucusu olduğu YAPI MEDYA İLETİŞİM; yapı sektörünü özel ve ayrıcalıklı mekânlarda, ARCHIVISION GALA’da bir araya getiriyor.

    ARCHIMIM VE YAPI Medya İletişim, Türkiye yapı sektörü gücünün uluslararası alanlarda duyulmasına katkı sağlamak, sektörün yapı ve hizmet markaları ile karar vericilerini, farklı bir konseptte buluşturmak için bir etkinlik düzenliyor.

    ARCHIMIM ve Yapı Medya İletişim işbirliği ile bu yıl ilki organize edilecek olan ARCHIVISION GALA, 14 Haziran Salı akşamı Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosluğu Bahçesi’nde gerçekleşecek. Yılda en az bir kez düzenlenmesi planlanan etkinliğin amacı; sektör profesyonellerini, mimarları, içmimarları, üretici firmaları, tasarımcı ve yatırımcıları aynı platformda buluşturmak.

    Organizasyon sahipleri projenin kurgusunu ve nasıl tasarladıklarını şu sözlerle ifade etti:

    “Temel olarak projeyi şu konseptte kurguladık. Etkinlik sahibi, yapı sektörüne hizmet sunan firmalar. Katılımcı firmalar davetlilerini de kendileri belirliyor. Bu firmalar iki farklı şekilde katılım gösterebiliyorlar; davet ettikleri misafirlerini özel olarak ağırlayabilecekleri Lounge Alanlar’da ya da davetin yapıldığı mekânda, genel alanda. Bu özel geceye katılım için yapı sektörüne hizmet sunan firmalardan olmak ya da davet edilmek gerekiyor.

    Konsepte uygun firmalara projenin amacını, faydasını ve kendilerine neler sunduğumuzu anlatıyor, teklif götürüyoruz. Özel bir proje olduğu için katılımcı firma sayısını da sınırlı tutuyoruz. Bizler de organizasyon sahibi olarak ilgili kişilere davette bulunuyoruz. Gecede, katılımcı firmaların ürünlerinin kullanıldığı projelerin yer aldığı ARCHIVISION Proje Sergisi düzenliyoruz. Ayrıca, sektörün önemli temsilcilerinin dâhil olduğu gecenin destekçisi olan katılımcı firmalara teşekkür plaketi vererek, kendilerinde gecenin kalıcı bir simgesi olsun istiyoruz. Gelenekselleşmesini öngördüğümüz ARCHIVISION GALA’yı ayrıcalıklı mekânlarda gerçekleştirmeyi planlıyoruz.”

    Kokteyl Prolonge olarak saat 19:00’da başlayıp 23:00’da sonlanacak geceye Tarık Sezer ve Orkestrası müzikleriyle renk katacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.