DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yapıchem’de üst düzey atama

    Yapıchem’de üst düzey atama
    28.02.2024
    A+
    A-

    Pazarlama, satış ve iş geliştirme alanında deneyimli bir isim olan Selçuk Tuygun, Yapıchem Çimento Kimyasalları İş Geliştirme Direktörü olarak yeni görevine başladı.

    Selçuk Tuygun, yapı kimyasalları sektöründe beton, çimento ve inşaat kimyasalları ürün gruplarıyla pazarın bütününe hitap eden Yapıchem Kimya’da Çimento Kimyasalları İş Geliştirme Direktörü oldu.

    Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği mezunu olan Selçuk Tuygun, daha önce Chryso-Kat Katkı Malzemeleri A.Ş. Üretim Sorumlusu, İdea Yapı Kimyasalları A.Ş. Kurucu Ortağı ve Çimento Kimyasalları Satış Pazarlama Müdürü, BOS Yenilenebilir Enerji A.Ş. Kurucu Ortaklığı gibi sektörel birçok alanda görev aldı.

    Tuygun, Yapıchem’de, inovasyon ve teknoloji odaklı vizyonu ile yerel ve küresel pazarda; çimento endüstrisine yönelik yenilikçi yaklaşımlarıyla satış ve ürün geliştirme konularında katkı sağlayacak.

    Yapıchem Kimya Hakkında: 2011 yılında kurulan Yapıchem Kimya Sanayi A.Ş. Türkiye’deki geniş üretim ağı, inovasyon ve teknoloji odaklı vizyonu ve her yıl genişleyen uluslararası bayi ağı ile küresel pazarda Beton, Çimento ve İnşaat sektörlerine yüksek kaliteli özel kimyasallar tedarik etmektedir. %100 Türk sermayesi ile kurulmuş olan Yapıchem Kimya; Türkiye sınırları içinde stratejik noktalarda faaliyet gösteren, yıllık toplam üç yüz bin tonluk üretim kapasitesine sahip üretim sahaları, en gelişmiş teknolojik imkânlar ile donatılmış Beton, Çimento ve Ar-Ge laboratuvarları ve konusunda uzman geniş teknik kadrosu ile müşterilerinin özel ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ve performansı yüksek çözümler üretmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.