DOLAR 32,4902
EURO 34,852
ALTIN 2442,556
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yapıray ve Yapı Merkezi İdis Eurasia Rail’e “Better Together” ile damga vuracak

    Yapıray ve Yapı Merkezi İdis Eurasia Rail’e  “Better Together” ile damga vuracak
    19.06.2023
    A+
    A-

    Dünya çapında dev projelere imza atan Yapı Merkezi çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Yapıray ve Yapı Merkezi İdis, 21 – 23 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan Eurasia Rail’e katılacak. Yapıray ve Yapı Merkezi İdis, İFM / İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek raylı sistemler sektörüne yönelik olarak Avrasya bölgesinin tek ve dünyanın en büyük fuarlarından biri olarak bilinen Eurasia Rail’de “Better Together” sloganıyla yer alacak.

    Dünya çapında dev projelere imza atan Yapı Merkezi çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Yapıray ve Yapı Merkezi İdis, 21 – 23 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan Eurasia Rail’e katılacak. Yapıray ve Yapı Merkezi İdis, İFM / İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan ve raylı sistemler sektörüne yönelik olarak Avrasya bölgesinin tek ve dünyanın en büyük fuarlarından biri olarak bilinen Eurasia Rail’de “Better Together” sloganıyla yer alacak. Yurt içi ve yurt dışında kendi alanlarında dikkat çeken birçok projeyi başarıyla tamamlamış olan Yapıray ve Yapı Merkezi İdis fuarın katılımcı ve ziyaretçilerine, bugüne kadar birlikte imza attıkları demiryolu rehabilitasyon- modernizasyon ve tramvay projelerini, kapasitelerini, bu şekilde elde ettikleri tecrübeleri aktaracak.

    Mükemmel uyum, mükemmel sonuç

    Yapıray ve Yapı Merkezi İdis, kendi alanlarındaki tecrübe ve güçlerini birleştirerek Proje Geliştirme ve İhtiyacın Belirlenmesi, Fizibilite ve Ulaşım Planı, Finansman Çözümü, Dizayn ve Teknik Çözüm, Anahtar Teslim Uygulama, Test ve Devreye Alma, İşletme ve Bakım gibi, bir projenin bütününü oluşturan aşamaları birlikte ve en başarılı şekilde gerçekleştirmeye devam ediyorlar. Birlikte imza attıkları projelerde yüksek teknolojiyi kullanarak mükemmel bir uyum içinde çalışan bu iki şirket, fuarda da “Better Together” sloganıyla yarattıkları sinerjinin gücünü yansıtacaklar.

    İlklerin öncüsü 2 şirket başarılarıyla dikkat çekiyor

    Demir yolu hatları alanında bir uzmanlık şirketi olarak 1998 yılında kurulan Yapıray, bugün raylı sistemlerdeki öncülüğünü koruyor. Demiryolu hatlarında her ölçekte anahtar teslim demiryolu projeleri ve rehabilitasyon işlerini yüksek mühendislik tasarım çözümleri ile yönetmeyi sürdürüyor. Yapıray aynı zamanda, raylı sistemler için çeşitli prefabrik beton elemanların da üreticisi konumunda bulunuyor. 2008 yılında da yüzde 100 Türk sermayesi ile ilk demiryolu travers üretimi yatırımını gerçekleştiren şirket, çok fonksiyonlu bir firma olma özelliğine de sahip. Yapıray mevcut raylı sistemler üzerinde bakım işleri gerçekleştiren, mühendislik çözümleri içeren tasarımlar yapabilen, metro hatlarından yüksek hızlı demiryolu hatlarına kadar çeşitli projelerde hat inşaatı, travers veya prefabrik üstyapı döşemeleri üretimini yüksek kalitede gerçekleştiriyor. Türkiye’de ilk Beyaz Demiryolu Beton Traversini üreterek ilk üst yapı bileşeni tasarım ve üretimini gerçekleştirmiş olan Yapıray’ın bu başarısı TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜ (TPE) tarafından da tescillenmiş bulunuyor.

    Kurulduğu günden bu yana 4.200 kilometrenin üzerinde hat inşaatı gerçekleştiren Yapıray, 4,2 milyon adedin üzerinde travers üretimini de tamamlamış bulunuyor. Yıllık 1 milyon 350 bin Rayton® travers, 20 bin Panelray® ve 100 bin mtül Raykas® makas / köprü traversi kapasitesi ile dünya üzerinde devam eden projelere hizmet vermeye devam ediyor.

    Yapı Merkezi İdis, geliştirdiği yenilikçi ürünler ve sistem çözümleri ile demiryolu ve karayolu sektörüne en son teknolojik sistemleri ve hizmetleri sunmaktadır.

    10 yıllık başarılı uygulama geçmişine kapsamlı ürün portföyü ile ulaşan Yapı Merkezi İdis, geliştirdiği ürünleri verimlilik, güvenlik ve çevre yönetimine öncelik veren sürdürülebilir bir ulaşım kültürünü desteklemek için tasarlamıştır.

    id-IXL (Anklaşman Sistemi) ve id-LX (Hemzemin Geçit Kontrol Sistemi) ile sektördeki en yüksek düzeyde güvenlik, güvenilirlik ve performans sunma eserlerine sahiptir. TCDD Çamlık Ana Hattı ve Bursa Tramvay projesinde halihazırda konuşlandırılmış olan id-IXL, EN50126, EN50128 ve EN50129 standartlarına en yüksek Güvenlik Bütünlüğü Seviyesinde (SIL-4) tam olarak sertifikalandırılmış tek Türk sinyalizasyon ürünü olarak faaliyet göstermektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.