DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yargıcı Homeworks Koleksiyonunun kapılarını Panora’da çok özel bir davet eşliğinde açtı.

    Yargıcı Homeworks Koleksiyonunun kapılarını Panora’da çok özel bir davet eşliğinde açtı.
    23.11.2021
    A+
    A-

    İlhamını İngiliz coğrafyasıyla özdeş taş yapılardan, tepelerin arasındaki patikalarda geçerek ulaşılan yemyeşil tepelere konumlanmış küçük yerleşim yerlerinden ve heritage kültürünün yansımalarından alan YARGICI Kış 2021 Koleksiyonu Ankara Panora’da çok özel bir davet eşliğinde tanıtıldı.  Yargıcı Bölge Müdürü Berna Erez ev sahipliğinde gerçekleşen davete Beril Çavuşoğlu, Nuray Karalar, Gülce Aydın gibi isimler katıl gösterdi. YARGICI Kış 2021 Koleksiyonu misafirler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

    Yargıcı Homeworks Hakkında

    Yaşam alanlarınıza Yargıcı dokunuşu katmanız için yaratılan ve tüm dekorasyon, mobilya ve ev aksesuarları ürünlerini en zengin koleksiyonu ile Panora Yargıcı mağazasının üst katında sizler ile buluşuyor.  Yargıcı Homeworks’te yer alan tüm tasarımların yalınlığı, zamansızlığı da beraberinde getiriyor. YARGICI Homeworks Koleksiyonu’nun renk ve dokularında; İngiliz denince akla ilk gelen koyu ahşap kaplamalar, derin tonlardaki çiçek desenli duvar kâğıtları ve hafif bir şömine sıcaklığı hissediliyor. Kış aylarının yağmurlu ve puslu havasının izleri, kumaşların double face, kaplamalı ve mat görünümlerine yansıyor.  Doğal malzemelerle üretilen ve tamamı el yapımı olan oturma grupları, koltuklar ve sandalyeler; rahatlık ve farklılıklarıyla dikkat çekiyor. Yargıcı çizgisinde zamansız koton minder ve kılıfların aynı sıra; koleksiyonda yer alan hasır oturma grupları için özel olarak üretilen emprime kumaşlı, canlı renklerdeki alternatif minderler farklılıklarıyla bahçe dekorasyonunda daha cesur olmayı tercih edenlerin favorisi olacak nitelikte. Bahçe mobilyalarının yanı sıra toprak tonlarında ve lacivert, yeşil renklerdeki dev bahçe potlarından dekoratif fenerlere, doğal liflerden yapılan hasır sepet grubundan çok amaçlı kullanımlarının yanı sıra estetik görünümleriyle de dış dekorasyonunuzda tamamlayıcı rol oynayacak geniş minderlere, şezlonglardan ahşap banklara kadar bahçenizi bahara hazırlamak için aradığınız her şeyi tek bir çatı altında bulabileceksiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.