DOLAR 32,3782
EURO 35,0264
ALTIN 2326,537
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yarının büyüklerine Panora AVM’de coşku dolu sezon finali

    Yarının büyüklerine Panora AVM’de coşku dolu sezon finali
    09.06.2017
    A+
    A-

    Panora AVM, Kıymet Necip Tesal İlköğretim Okulu miniklerine karne hediyesi verdi. Actor Studio’da Maşa ile Koca Ayı’yı izleyen çocuklar unutulmayacak bir gün yaşadı.

    Çankaya’nın en lüks lokasyonlarından biri olan Oran’da henüz tiyatro ile tanışmamış 45 öğrenci, Panora AVM’de karne sevincini Maşa ile Koca Ayı’yı izleyerek yaşadı. Hayatlarında ilk defa bir tiyatro sahnesi ile buluşan çocukların sevinç çığlıkları görülmeye değerdi. Etkinlik alanına büyük bir merak içinde gelen minikler, Maşa ile Koca Ayı’nın sahneye çıkması ile büyük heyecan yaşadı. Birbirinden renkli dans şovlarına eşlik eden çocuklar bir yandan da şarkılar eşliğinde tiyatro izlemenin keyfini yaşadı.

    Okulun ve çocukların birçok ihtiyacının olduğunu dile getiren Kıymet Necip Tesal Okul Müdürü Sıdıka Yılmaz, “Çocuklarımızı böyle etkinliklerle bir araya getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Kırtasiye, giysi ihtiyaçlarının dışında çocuklarımızın bu tarz etkinliklerle sosyalleşmeye de çok fazla ihtiyacı bulunuyor. Öğrencilerimizin çoğunun ailesinin maddi imkânları yeterli değil. Bu noktada bize destek olan Panora AVM’ye çok teşekkür etmek isteriz. Çocuklarımıza sundukları bu tiyatro imkânı ile çok güzel bir karne sevinci yaşattılar” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.