DOLAR 32,5395
EURO 34,9858
ALTIN 2422,467
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yarıyıl tatilinde en güzel çocuk atölyeleri Kanyon Igloo’da

    Yarıyıl tatilinde en güzel çocuk atölyeleri Kanyon Igloo’da
    22.01.2018
    A+
    A-

    Çocuklara yönelik eğitici, öğretici ve yaratıcılığı teşvik eden etkinlikleriyle her zaman adından söz ettiren Kanyon, en güzel çocuk atölyelerini Kanyon Igloo’da hayata geçiriyor. Yarıyıl tatili boyunca Kanyon’a gelen çocuklar bilimden, sanata, ekolojiden, masal okumaya pek çok atölye ile hem eğlenecek hem de öğrenecek.

    Kanyon, her yıl olduğu gibi bu yıl da çocukların dört gözle beklediği yarıyıl tatili heyecanına ortak oluyor, 20 Ocak- 04 Şubat tarihleri arasında yarıyıl tatilini çocuklar için yaratıcı çocuk atölyelerini hayata geçiriyor. Yarıyıl tatili boyunca Kanyon Iİgloo’da gerçekleştirilecek bu atölyeler ile çocuklar bilimden, sanata, ekolojiden, masal okumaya pek çok atölye ile hem eğlenecek hem de öğrenecek.

    Yarıyıl tatili boyunca her hafta sonu farklı bir yazarın masal okuyacağı atölyelere katılan çocuklar farklı bir dünyanın içinde yer alırken, her gün farklı bir yazar ile de tanışma imkanı yakalayacaklar.

    22-26 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek atölyelerden Benim Şehrim Atölyesiçocukları mimarlık dünyasına doğru eğlenceli bir yolculuğa çıkarırken, Kuş Kurabiyeleri Atölyesi ile çocuklarda ekolojik denge ve doğayı koyuma bilincinin geliştirilmesi hedefleniyor. Renkli pullardan ve ince boncuklardan oluşan bir gökkuşağı üretilecek olan Renkli Şekil Gözlemcisi Atölyesi ile çocuklar, bilim ve hayal gücünü bir araya getirerek, optik bir oyuncuğa dönüştürürken, Matisse’in Odasındaki Salyangoz kitabının dramalaştırılması ile başlayacak Matisse’in Odasındaki Salyangoz atölyesi ile kendilerine verilen mukavvalara kendi salyangozlarını tasarlayacaklar.

    29 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek Gomyap Atölyesi’ndeçocuklar 3 boyutlu formlar tasarlayıp, inşa ederken, aynı zamanda fikir yürütme, ruhsal ve sanatsal ifade, renk & sayı algısı, işbirliği, sabır, bağlılık vb. konuları da pekiştirmiş olacak.

    Yarıyıl tatilindeki bu eğlenceye ortak olmak ve bir yandan eğlenirken bir yandan öğrenmek için şimdiden yerinizi ayırtın.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.