DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaşam alanlarına yaratıcı, cesur ve ince bir dokunuş

    Yaşam alanlarına yaratıcı, cesur ve ince bir dokunuş
    06.12.2022
    A+
    A-

    VitrA’nın yenilikçi karo sistemi Resincrete, şehirli yaşam alanları için doğada bulunan renkler ile modern mimarinin temel unsurları arasındaki betondan ilham alınarak geliştirildi. Yaratıcılık için cesaret veren büyük ebatlı karolar, reçineyle bir araya gelen beton dokusunu, farklı renk ve yüzey seçeneklerinde birleştiriyor.

    Kendini ifade etmenin en güçlü araçlarından biri olan renk, VitrA’nın Resincrete karo sistemiyle yaşam alanlarında duyguları harekete geçiriyor. Porselen yer ve duvar karoları, toprakta ve doğada bulunan okside ve güçlü renkler kullanılarak tasarlanan ve epoksi hissi veren yüzeylere sahip. Terrazzo ve palladiano dokuların klasik güzelliğiyle birleştiğinde, etkileyici yaşam alanları yaratmaya olanak sağlıyor.

    120 x 120 cm ebatlı karolardan oluşan Resincrete karo sisteminin ana renkleri arasında natürel tonlarda gri ve beyazın yanı sıra, fango yer alıyor. Sistemin öne çıkan tonları ise koyu sarı, tozlu mavi, cotto ve haki oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.