DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaşam alanlarının en yeni köşesi; Marmaris

    Yaşam alanlarının en yeni köşesi; Marmaris
    27.01.2021
    A+
    A-

    Dingin ve güvende hissettiren renk tonlarının enerjisini şık ve modern tarzıyla tamamlayan Kilim Mobilya Marmaris Köşe Takımı,  yumuşak dokusuna eşlik eden ceviz ve aytaşı renk kombinasyonuna sahip ayak tasarımıyla kişisel zevkinizi yaşam alanlarına kodlamanızı sağlıyor. Farklı ölçülerdeki tüm evler için ideal olmasının yanı sıra oturma alanın genişlemesiyle çift kişilik yatak olma özelliğiyle rahatlığı maksimum seviyeye çıkaran Marmaris, tek başına evdeki rahatlığın ve huzurun ismi oluyor.

    Kilim Mobilya,  dingin ve güvende hissettiren gri rengin tüm enerjisini şık ve modern tarzıyla tamamlayan Marmaris Köşe Takımı ile 2021 yılında da yaşam alanlarının en yeni köşesini kullanıcıların beğenisine sundu.

    Gri renginin tüm ihtişamını yaşam alanlarında…

    Modern tasarım hatlarını minimalist bakış açısıyla birleştiren Marmaris Köşe Takımı, tasarımını üst seviye çıkaran zengin kırlent uygulamaları, yüksek konfor sağlayan oturum minderleri, geniş oturuma sahip, çift kişilik yatak olabilme özelliği sunan sırt mekanizması ile tek başına evdeki rahatlığın ve huzurun ismi oluyor. Tüm yaşam alanlarında rahatlıkla kullanılabilen ve gri rengin tüm ihtişamını yaşam alanlarına kodlayan Marmaris, dokusuna eşlik eden ceviz ve/veya aytaşı renk kombinasyonu ve geniş renk yelpazesine sahip ayak tasarımıyla kişisel zevkinizin ismi oluyor.

     

    Aynı zamanda metal profille desteklenen ahşap iskeletiyle kullanıcısına uzun ömür garantisi sunan köşe takımı, yüksek yoğunluğa sahip kimyasal içermeyen süngerinin yanı sıra istenen sertlik ve esneklik yapısıyla omuriliği yormayan S yay sistemiyle de öne çıkıyor. Küçük, büyük bütün evlerde rahatlıkla tercih edilebilen Kilim Mobilya Marmaris Köşe Takımı, onlineda ve Kilim mağazalarında sizi bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.