DOLAR 32,5414
EURO 34,8802
ALTIN 2430,556
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaşamın renkleri Bilkent Center’da

    Yaşamın renkleri Bilkent Center’da
    17.06.2021
    A+
    A-

    Bilkent Center, Bilkent Sanat Sokağı RC Art Galeri işbirliği ile ünlü ressam Efgan Beyaz’ı ağırlayacak. 16-19 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek atölyede ziyaretçilere etkileyici bir resim şöleni yaşatılacak.

    Sanatın her alanından sanatçıyı destekleyen Bilkent Center, Efgan Beyaz ile renkli bir etkinliğe imza atacak ve sanat tutkunlarını ağırlayacak. İsteyen herkesin izleyebileceği ve canlı resim performansının sergileneceği etkinlikte ünlü resim sanatçısı yeteneklerini ziyaretçiler ile paylaşacak. Bisiklet, müzisyen veya şehir temalı bir çalışmayı en naif hali ile sanatseverlerle buluşturacağını ve bütün resim meraklılarını bu canlı performansa beklediğini söyleyen Efgan Beyaz “Gerçekleşecek olan canlı performansta akrilik çalışma ile 2 tablo yapacağız. Boyama tekniklerine de değineceğimiz atölyemizde; siz değerli ziyaretçilerimizi fırça darbeleri ile farklı dünyalara seyahat ettireceğiz” dedi.

    Efgan Beyaz, gerçekleştireceği resim atölyesinde sanatın tüm inceliklerini ve tualin büyülü dünyasını da ziyaretçiler ile buluşturacak.

    Tarih: 16-19 Haziran

    Saat: 12.00 – 18.00

    Yer: Migros Önü

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.