DOLAR 32,3218
EURO 35,0866
ALTIN 2300,199
BIST 9069,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yataş Bedding ile bahar çiçekleri anneler için açıyor

    Yataş Bedding ile bahar çiçekleri anneler için açıyor

    Anneler Günü’ne bahar çiçeklerinin renklerini ve doğallığını yansıttığı özel bir koleksiyon ile merhaba diyen Yataş Bedding, baharın sıcak esintisini yatak odalarına taşıyor. Zarif ve modern tasarım anlayışını, ilkbaharın tazeleyen enerjisi ile birleştiren Mazzo, Romance ve Rosa Nevresim takımları, annelerine doğanın saflığını ve renklerini sunmak isteyenler için benzersiz bir hediye seçeneği olacak.

    Tasarımlarında kullandığı bahar çiçekleri ile annelere özel bir koleksiyon tasarlayan Yataş Bedding, romantizmin saflığını ve doğallığını nevresim takımlarına yansıtıyor. Yüzde 100 pamuk saten içeriği ile doğallığı evlere taşıyan Romantizm Serisi Nevresim Takımları, çift yönlü kullanım özelliği ile iki farklı kombinasyon sağlıyor. Seri,pastel renkleri ile yatak odalarında taze, ferah ve sıcak bir ortam yaratıyor.

    Bahar Çiçekleri Yatak Odalarına Taşınıyor
    Yataş Bedding Romantizm Serisi’nde yer alan Mazzo, Romance ve Rosa Nevresim Takımları, desen tasarımlarıyla yatak odalarına bahar çiçeklerinin tazeliğini taşıyor. Birbirinden özel çiçeklerin tüm doğallığı ile desen tasarımlarına yansıtıldığı koleksiyon, yüzde 100 pamuk saten dokusu ile yaşam alanlarına zarif, hoş ve yumuşak bir dokunuş katıyor.
    Birbirinden renkli tasarımlar içerisinde yer alan Mazzo; beyaz, turuncu ve mavi kombinasyonu ile renklerin uyumunu odalara taşırken, Romance; gökyünüzünü yansıtan mavi/gri rengi ve büyük çiçek motifleri ile doğanın içinde uyanma hissini yaşatıyor. Koleksiyonda yer alan Rosa Nevresim Takımı ise mavi ve pembe kombinasyonu ile zarif ve modern bir atmosfer yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.