DOLAR 32,5114
EURO 34,9486
ALTIN 2436,153
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yataş Bedding ve Enza Home’dan kaçırılmayacak sonbahar kampanyası

    Yataş Bedding ve Enza Home’dan kaçırılmayacak sonbahar kampanyası
    22.08.2017
    A+
    A-

    Enza Home ve Yataş Bedding markaları ile hayata konfor, şıklık ve sanat katan Yataş, yepyeni bir kampanyayla sonbahara “Merhaba” diyor. Kampanya kapsamında; ev dekorasyonuna modern ve yenilikçi bir yorum getiren Enza Home ve teknoloji ile kaliteyi birleştiren Yataş Bedding ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirimler ve birbirinden cazip hediyeler, evlerini sonbaharla birlikte yenilemek isteyenleri bekliyor.

    Yataş, Enza Home ve Yataş Bedding markalarıyla düzenlediği kampanyalara bir yenisini daha ekliyor. Yeni bir mevsimle yenilenmeye hazırlananları memnun edecek kampanya kapsamında, mobilyadan yatağa pek çok üründe yüzde 50’ye varan indirimler ve birbirinden şık hediyeler Enza Home ve Yataş mağazalarında kullanıcılarını bekliyor.

    Ev dekorasyonunda Enza Home farkı şimdi hem indirimli hem hediyeli!

    Farklı yaşam tarzlarını modern ve yenilikçi yaklaşımıyla evlere taşıyan Enza Home, Sonbahar Kampanyası kapsamında tüm ürünlerinde net yüzde 25 indirim avantajı sağlıyor. Ayrıca kampanya süresince Yatak Odası alışverişlerinde Yataş Yatak, Koltuk Takımı ve Yemek Odası alışverişlerinde Enza Home’un renk ve dokularıyla ön plana çıkan halıları veya şık ve kullanışlı sehpaları da hediye ediliyor. Ayın ürünlerinde ise net yüzde 40’a varan indirimler, sonbaharda her evi Enza Home konforu ve şıklığı ile tanıştırmaya hazırlanıyor.

    Yataş uykusu hem indirimli hem sağlıklı

    Türkiye’de yatak deyince ilk akla gelen marka olan, yatak ve uyku ürünleri konusunda farklı ihtiyaçlara yönelik geliştirdiği yataklar ile sağlıklı, kesintisiz ve konforlu bir uyku sunan Yataş Bedding,Sonbahar Kampanyası ile yazın son ve ayrıcalıklı fırsatını sunuyor. Kampanya kapsamında üstün teknoloji ürünü, konforlu yataklarda net yüzde 30 indirim ve belirli ürünlerde yorgan hediye edilirken, baza ve başlıklarda da net yüzde 35 indirim fırsatı sunuluyor.

    Evlere renk ve şıklık katan renkli ev tekstili ürünlerinde yüzde 40’a varan indirimler, yastık ve yorganlarda ise net yüzde 50 sunan Yataş, yıl boyu kesintisiz ve konforlu uykular diliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.