DOLAR 32,401
EURO 34,5888
ALTIN 2381,411
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yataş Grup’tan yenilikçi, modern ve yalın tasarımlar

    Yataş Grup’tan yenilikçi, modern ve yalın tasarımlar
    07.11.2017
    A+
    A-

     

    Mobilya, yatak, ev tekstili ve aksesuarlarında 41 yıldır uzmanlığını devam ettiren Yataş Grup; Enza Home, Yataş Bedding, Selena markalarının en yeni ürünleri ile İstanbul Mobilya Fuarı’nda ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Fuara özel tasarlanan koleksiyon ve ürünlerinin yanı sıra geleceğin tasarımlarını da ziyaretçilerin beğenisine sunan Yataş, mobilya, ev tekstili ve üstün teknolojili yatakların yanı sıra akıllı telefonla komut alabilen hareketli bazaları, uyku koçluğu yapan Uyku Takip Cihazı (Sleepace) gibi akıllı ürünlerini de ilk defa sergiledi.

    Yataş Grup, her biri kendi alanında öncü Enza Home, Yataş Bedding ve Selena markaları ile İstanbul Mobilya Fuarı’nda yepyeni ürünlerini sergiledi. Fuarda; Enza Home, Yataş Bedding ve Selena markalarından oluşan üç ayrı stantla yer alan Yataş Grup, ziyaretçilerine dekorasyon dünyasının son trendlerini ve özel tasarım ürünlerini sundu. Fuarda mobilya ve dekorasyonda özellikle retro ve zamansız tasarımlar ön plana çıkarken; kişiye özel ayarlanabilen hareketli bazalar ve son teknoloji yataklardan oluşan inovatif ürünler de ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

    70’leri salonlara taşıyan Enza Home

    Ev dekorasyonunu sanata dönüştüren Enza Home, İstanbul Mobilya Fuarı’na özel tasarlanan 9 yeni seri ile fuarda ziyaretçileri dekorasyon dünyasında eşsiz bir yolculuğa çıkardı. 70’lerin hem coşkulu hem de daha minimalist dokunuşlarını Zamansız Modernlik, Mütevazi Zenginlik ve Sessizlik başlıkları altında yeni tasarımlarına yansıtan Enza Home, modern ancak retro hissettiren oturma grubu, mobilya ve aksesuarlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu. Enza Home mobilyanın Netra’dan Lusso’ya Marengo’dan Astoria’ya kadar bütün serisinde sade ancak incelikle tasarlanmış detaylar, sakin renkler ve yumuşak dokunuşlu dokular özellikle dikkat çekti. Astoria, Navona, Ravel, Ottavia ve Bianco gibi seriler de Enza Mobilya’nın diğer beğenilen ürünleri arasında yerini aldı.

    Selena’nın fuara özel ürettiği mobilya ve yatakları büyük ilgi gördü

    Yataş Grup markalarından uyku ürünleriyle tanınan Selena, bu sene ilk defa ürettiği mobilya serilerini fuar ziyaretçileriyle buluşturdu. Fuarda 7 yeni yatak modeli ve 3 mobilya serisiyle yer alan Selena; Brio, Valdera ve Merope adlı mobilya serileriyle mütevazi, zamansız ancak modern çizgileri gözler önüne serdi. Evlerinde zaman aşımı duygusu yaratmak isteyenler için retro detaylarla göz dolduran panel ve üniteler fuar alanında adeta 70’lerin ruhunu yaşattı. Selena standında yer alan yatak modelleri de üstün yay teknolojileriyle ziyaretçilerin ilgisini üzerinde toplamayı başardı. Fuarda yer alan modeller arasında; yatakta eşlerin birbirinin hareketinden etkilenmemesini sağlayan Free Zone teknolojisi ve yatağı çevirmeden kullanmayı sağlayan No – Turn teknolojisine sahip yataklar da ziyaretçiler tarafından büyük bir dikkatle incelendi.

    İleri teknoloji yatakla buluştu

    Yataş Bedding, bu yıl fuarda 4 yeni yatak modeli, 2 hareketli baza ve uyku takip cihazını ziyaretçilerle buluşturdu. Fuarda ilk defa görücüye çıkan Move Up Master Hareketli Baza, uyku bozukluğu, horlama, kalp rahatsızlığı, reflü gibi rahatsızlıkları olanlara kaliteli bir uyku sunarken, kablosuz kumandası ve akıllı telefonlardan komut alarak kişiye özel ayarlanabilme özelliğiyle de geleceğin tasarımlarını bugüne taşıdı. Yataş’ın akıllı ürünlerinden en dikkat çekeni ise ilk kez sergilenen olan Uyku Takip Cihazı oldu. Çarşafın altına konan ve tam bir uyku koçu gibi çalışan Uyku Takip Sistemi (Sleepace), yatağa yatıştan kalkana dek kullanıcının kalp atış hızından sıcaklığına horlamasından yataktaki hareketlerine kadar her detayı veriye çeviriyor.

    Fuarda sergilenen yataklardan Hybrid Touch basıncı mükemmel bir şekilde içine çekerek, yatağı bir konfor alanına dönüştürmesiyle fark yaratırken, Kensington yatak da bambu elyaf katmanı, deve tüyü ve merinos koyunlarının saf yünü gibi malzemelerden oluşmasıyla yüzde 100 el işçiliği, doğallık ve ileri teknolojiyi buluşturan bir tasarım olarak dikkat çekti. Bir tarafı yazlık bir tarafı kışlık olarak kullanılan Wool & Cool yatak ise yazlık tarafında vücuttaki ısıyı uzaklaştırarak ferah bir gece uykusu sunan “Cool Tech” teknolojisi ile gece terleme sıkıntısı çekenlerin ilgi ve beğenisine sunuldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.