DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yataş Support Line ile yüksek uyku konforu

    Yataş Support Line ile yüksek uyku konforu
    07.05.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin yatakta kalite, konfor ve yeni teknoloji denince ilk akla gelen markası Yataş’ın yeni nesil yatağı Support Line, vücut yapısına tam uyum sağlayarak mükemmel bir uyku deneyimi vadediyor. Yataktaki en son teknolojilerin kullanıldığı Support Line, çift katlı yay teknoloji S-Line sayesinde vücut yapısına tam uyum sağlayarak bel ve sırt ağrılarının önüne geçiyor.

    Türkiye’nin yenilikçi yatak markası Yataş’ın Hybrid serisi yatak koleksiyonunun en yeni üyelerinden Support Line, vücut şekline benzersiz bir şekilde adapte olarak rahat ve sağlıklı bir uykunun adresi oluyor. Support Line’da kullanılan son teknoloji yay sistemi S-Line, vücudun omurga eğrisini takip eden yerleşime sahip çift katlı paketlenmiş yayları sayesinde vücudun yapısına tam olarak uyum sağlıyor. Support Line’da kullanılan yaylar hem dikey hem de yatay olarak etkisini hissettirebilecek şekilde yerleştirildiği için, yatak bel ve sırt ağrılarının temel sebeplerinden olan fazla basınç riskini yok ederek yüksek konfor sunuyor.

    Support Line, kişiye özel termal konfor sunan AdaptiveTM teknolojisiyle daha rahat ve kesintisiz bir uyku vadediyor. AdaptiveTM, nemi yüzde 25’e varan oranda daha hızlı buharlaştırarak, vücut yapısına uygun klima etkisi yaratıyor. Support Line’da kullanılan Fresche® teknolojisi ise etkin hijyen sağlayarak, toz akarı alerjisi riskini azaltıp bakteri kaynaklı kötü koku, küf ve mantar oluşumunu engelliyor. Support Line, Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra internet sitesinde adresinde sizleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.