DOLAR 32,3887
EURO 34,7681
ALTIN 2396,604
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaz akşamlarının en lezzetli keyfi: Mangal ve barbekü

    Yaz akşamlarının en lezzetli keyfi: Mangal ve barbekü
    10.06.2017
    A+
    A-

    Barbekü ve mangal sezonu açıldı. Havaların ısınmasını, yaz coşkusunu fırsat bilip pikniğe koşanlar için gerekli tüm ekipmanlardan oluşan mangal ve barbekü rehberiyle n11.com, yazın en lezzetli keyfi oluyor.
    Antrenmansız sahaya çıkanları oldukça terleten mangal yakma işini kolaylaştıran n11.com, yaz akşamlarını şölene dönüştürüyor. Basit, küçük, taşınabilir mangal çeşitlerinden, barbekü işini ciddiye alan profesyoneller için ithal barbekü ve mangal seçeneklerine kadar herkese hitap eden ürünler sunan n11.com, mangalın da tek adresi oluyor.

    E-ticaret platformu n11.com, tutuşturucu spreyler, kömürler, söndürücüler, maşa ve spatula setlerinden oluşan hayat kurtarıcılarla işinizi kolaylaştırırken, renk renk pötikare piknik örtüleri, piknik sepetleriyle de gözlere hitap ediyor. Buz kutuları, portatif soğutucular etleri muhafaza ederken, size sadece mangalın tadını çıkarmak kalıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.