DOLAR 32,3561
EURO 34,6703
ALTIN 2394,423
BIST 10186,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mövenpick Living Istanbul Saklıvadi, Vadistanbul’un kalbinde benzersiz bir konaklama deneyimi sunmak için kapılarını açtı

    Mövenpick Living Istanbul Saklıvadi, Vadistanbul’un kalbinde benzersiz bir konaklama deneyimi sunmak için kapılarını açtı
    29.04.2024
    A+
    A-

    ISTANBUL, Nisan 2024 – Dünyanın önde gelen artırılmış otelcilik grubu Accor bünyesinde yer alan Mövenpick, İstanbul’un kalbinde ve ormanın yanıbaşında bulunan Mövenpick Living Istanbul Saklıvadi’nin açılışını heyecanla duyuruyor. Mövenpick Living Istanbul Saklıvadi, İstanbul’un merkezindeki konumu ve sunduğu seçkin ayrıcalıklarıyla Mövenpick Living Istanbul Saklıvadi, 4 Nisan 2024 tarihinde kapılarını açtı.

    Belgrad Ormanı’nın muhteşem manzarasına sahip olan otel, misafirlerin tüm konforu düşünülerek tasarlanmış, şık ve zevkli bir estetiğe sahip, son teknolojiyle donatılmış 164 adet dairesiyle hizmet veriyor. İdeal bir lokasyonda bulunan Mövenpick İstanbul Saklıvadi, hem havaalanına hem de şehrin önemli noktalarına hızlı ve kolay ulaşım imkanı sunuyor.

    Mövenpick Living Istanbul Saklıvadi, İstanbul’un yeni yaşam merkezi Vadistanbul’daki konumuyla öne çıkıyor. Bu yaşam merkezi, Avrupa’nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Vadistanbul AVM’yi, konser ve etkinlik alanlarını, estetik merkezlerini ve hastaneleri, gastronomi alanında benzersiz deneyimleri misafirlerine sunuyor. Vadistanbul’a yürüme mesafesinde bulunan otel, Taksim Meydanı’na ve Tarihi Yarımada’ya kısa sürede ulaşım sağlarken, iki kıtayı birbirine bağlayan köprülere yakınlığı sayesinde Anadolu Yakası’na hızlı geçiş imkanı sağlıyor.

    Mövenpick Living Istanbul Saklıvadi Genel Müdürü Özgür Doğan, açılışla ilgili heyecanını şu sözlerle dile getirdi: “Misafirlerimize iş ve tatil amaçlı konaklama deneyimini mükemmel bir dengeyle sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Otelimizin konforlu ve geniş daireleri, spa merkezimizin kalitesi ve ideal konumumuzla öne çıkarken, misafirlerimizi Türk misafirperverliğini yansıtarak, evlerinde hissettirecek olmak bizi fazlası ile heyecanlandırıyor. Misafirlerimize unutulmaz anlar yaşatmak için sabırsızlıkla bekliyoruz.”

    Accor Premium, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye COO’su Paul Stevens, Mövenpick Living Istanbul Saklıvadi’nin açılışıyla ilgili; “Markamızın ruhu, Mövenpick Living Istanbul Saklıvadi’nin eşsiz servis anlayışı, sunduğu samimi anlar ve sürdürülebilirlik bilinci sayesinde tam anlamıyla ortaya çıkıyor. İstanbul’un merkezindeki konumu ve Vadistanbul gibi şehrin yeni eğlence ve etkinlik alanına olan yakınlığında, sunduğu gastronomik seçenekleri, Mövenpick felsefesiyle gerçek anlamda örtüşüyor. Çikolata saati, Mövenpick dondurması ve muhteşem kahve harmanları ile tüm misafirlerin seyahat deneyimi eşsiz bir hal alacak” dedi.

    Mövenpick Living Istanbul Saklıvadi, iş ve kültürel amaçlı seyahat eden misafirlere ideal ve konforlu bir konaklama deneyimi sunarken, farklı daire kategorileriyle her zevke hitap eden seçenekleriyle de öne çıkıyor. 65 metrekareden 205 metrekareye kadar geniş bir yelpazede daire alternatifleri sunan otel, mükemmel orman manzarası ve sunulan teknolojik özelliklerle uzun süreli konaklamalar için ideal bir seçenek.

    Mövenpick Living Istanbul Saklıvadi, çocuklu ailelerin keyifli vakit geçirebileceği geniş bir açık hava çocuk oyun alanıyla da ailelere, şehrin merkezinde unutulmaz anılar biriktirebilecekleri bir alan imkanı veriyor.

    Yetenekli şeflerin gurme menüleriyle eşsiz lezzetler sunan otel, lobi alanında misafirlerini her zaman konforlu ve şık bir ambiyansla ağırlamaya, keyifli anların yeni adresi olmaya aday. Otelin giriş katında bulunan kahvaltı alanı ise zengin bir dünya mutfağı yelpazesiyle lezzetli bir kahvaltı deneyimi vaad ediyor.

    Mövenpick Living Istanbul Saklıvadi; günün stresinden arınmak isteyenlerin de yeni adresi. Saunadan masaj odalarına kadar çeşitli terapi imkanı sunan spa & wellness alanının yanı sıra en modern şekilde tasarlanmış spor salonu ve kapalı yüzme havuzuyla sağlığına özen gösterenlerin vazgeçemeyeceği bir adres olmaya aday. Mövenpick Living Istanbul Saklıvadi’nin profesyonel ekibi, tüm misafirlerine bedensel ve ruhsal olarak yenilenme deneyimi sunuyor.

    Accor’un sürdürülebilir konukseverlik taahhüdü çerçevesinde, Mövenpick Living Istanbul Saklıvadi otelin tüm operasyonel yönlerinde sıfır atık politikasını uygulamaya adamıştır. Bu girişim, atık oluşumunu en aza indirgeme ve geri dönüşüm çabalarını maksimize etmeyi amaçlayan kapsamlı adımları içerir, böylece işletmemizin daha çevre dostu bir yaklaşım benimsemesini sağlar.

    Bu heyecan verici açılışı kutlamak için, Accor’un sadakat programı ALL – Accor Live Limitless üyeleri, 1 Haziran 2024 ile 1 Eylül 2024 tarihleri arasındaki konaklamaları için ödül puanlarını dört katına çıkarabilirler. Üyeler, erken giriş ve oda kategorisi yükseltme gibi özel ayrıcalıklardan yararlanmak için davetlidirler.

    Accor, dünya genelinde 300’ün üzerinde özel konaklama seçeneği ile dünyanın en büyük uzun süreli konaklama ve hizmetli daire portföylerinden birini sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.