DOLAR 32,5513
EURO 34,7778
ALTIN 2492,395
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaz sıcağına çözüm: LG iklimlendirme ürünleri

    Yaz sıcağına çözüm: LG iklimlendirme ürünleri

    LG, iklimlendirme çözümleri ile serin, ferah ve temiz hava ile dolu bir yaz vadediyor. 

     Kullanıcıların sıcak ve boğucu yaz aylarında evlerinin havalarını yönetmelerine imkan tanıyan, UVNano özelliği ile %99,99 oranında sterilizasyon sağladığı Sağlık Bakanlığı’nca da onaylanan LG UV Sirius ve UV Artcool Klimalar, doğal bir serinlik veren LG CeilingFan Tavan Vantilatörü ve bulunduğu her ortama temiz ve taze hava sağlayan LG PuriCare360 Hava Temizleyicisinden oluşan LG iklimlendirme çözümleri, LG ThinQ uygulaması sayesinde uzaktan da yönetilebiliyor. 

     

    Soğuk kış günleri boyunca pırıl pırıl güneşin ışıldadığı yaz aylarını özlesek de, yazın ilk günler ile birlikte sıcak havadan şikayetler de başlıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte, özellikle şehirlerde, güneşin kendisini iyice hissettirerek sıcakların bunaltıcı bir hal aldığı bölgelerde ilk akla gelen çözüm klimalar… LG, iklimlendirme çözümleri ile, hem serinleme, hem temiz bir havaya kavuşma hem de klimaların sağladığı serinliği artırma imkanı sunuyor. LG markalı klima, CeilingFan Tavan Vantilatörü ve PuriCare360 Hava Temizleyici, ihtiyaç doğrultusunda tek başlarına temiz ve sağlıklı hava sağladıkları gibi, bir arada kullanıldıklarında, bulundukları ortamın hava kalitesini artırarak mükemmel bir çözüm sunuyor. Daha doğal ve yumuşak bir hava sunan CeilingFan, birlikte kullanıldığı klimaların etkisini artırarak, yüzde 29 daha hızlı soğutma sağlıyor, bu sayede hava ısısını istediğiniz dereceye daha kısa sürede getirerek daha az enerji harcıyarak tasarruf sağlıyor.

     

    Üstelik LG UV Sirius ve UV ArtCool Klimalar, çok aşamalı filtre sistemleriyle daha sağlıklı bir hava soluma imkanı veriyor; klimalar fandaki bakteri, küf, zararlı partikül ve kokuları yok ederek %99,99 oranında sterilizasyon sağlıyor. Bu klimalarda, ürüne giren hava ve klima fanı, LG’nin UVNano teknolojisi ile temizleniyor böylelikle hava daha temiz ve hijyenik oluyor. Klimalarda bulunan Iyonizer özelliği ise, zararlı partikülleri yüksek oranda filtreliyor ve kokuları da gideriyor. LG UVNano teknolojisine sahip LG klimaların bu özelliği, Sağlık Bakanlığı tarafından da onaylanmış durumda.

     

    Birlikte kullanıldığında, LG Klimaların verdiği havayı tüm eve yaymanın yanı sıra, tek başına kullanıldığında daha doğal bir serinlik oluşturan LG CeilingFan Tavan Vantilatörü, yumuşak ve ferah bir his bırakan serinliği ile kullanıcıların bulundukları odanın havasını doğal bir şekilde serinletmesini sağlıyor.

     

    Evlerin Havası LG PuriCare ile Tertemiz Taptaze

    Bulunduğu her ortama temiz ve taze hava sağlayan, Clean Booster özelliği ile ferah ve taze havayı 7,5 metreye kadar ileten, HEPA filtresi ve havadaki alerjenlerin yüzde 90’ınından fazlasını ortadan kaldıran astım ve alerji dostu olan hava temizleme çözümü LG PuriCare360 Hava Temizleyici, endüstriyel hava kirliliği, toz ve kötü kokular nedeniyle bozulan iç mekan havasını temizliyor, sağlıklı bir ortam yaratılmasına yardımcı oluyor. LG PuriCare360 Hava Temizleyici, benzersiz arıtma yöntemi ve olağanüstü çoklu filtre sistemi ile çok ince toz ve alerjenlerin de dahil olduğu 0,3 mikrona kadar olan partiküllerin yüzde 99,97’sini yakalayabiliyor. Ayrıca, kötü koku ve zararlı gazları da yok ediyor.

     

    LG markalı tüm iklimlendirme ürünleri LG ThinQ uygulaması sayesinde uzaktan kontrol edilebiliyor. Kullanıcılar, evde olmadıkları sırada bile evlerinin havasını diledikleri gibi temizleyebiliyor, diledikleri serinliğe getirebiliyor, uygulama üzerinden enerji tüketim durumunu izleyebiliyorlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.